Speltips

Speltips Sverige–Österrike

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-08 20:45 Spela här

Speltips Sverige–Österrike
Land: Internationellt Liga: EM-kval
Odds: 2.00 Speltips: BLGM
2015-09-08 20:45 Sverige–Österrike BLGM 2.00 RalleArvid

Det finns redan en den fina Sverige-tankar uppe och utan att kollidera allt för mycket med vad som redan sagts känner jag mig manad att tangera och snudda några av tankarna med denna rek.

Vi börjar med Sverige:
Sverige måste vinna matchen och på hemmaplan kommer man verkligen gå för tre poäng. Zlatan startar men även utan gud på planen visade faktiskt Sverige att de kunde vaska fram en hel del heta chanser borta mot ett Ryssland i bevakning av ledning på hemmaplan. Det är tillräckligt för mig för att jag ska vara fullständigt och 100% trygg i att Sverige inte kommer misslyckas med att göra mål under kvällen.

Vad gäller Österrike då? Hur ser jag på deras chanser att göra mål? Jo, tyvärr som tämligen goda och därför landar jag inte i någon dogmatisk rek om att Sverige kommer vinna matchen.
Österrike har gjort mål i SEXTON raka matcher i alla sammanhang. Brasilien, Island, Tjeckien, Ryssland hemma, Ryssland borta. Det spelar ingen roll hur det slutar i matcherna. Det spelar ingen roll vilken motstånd som gäller eller vad matchen betyder. Österrike lyckas alltid göra mål. Visst, många gånger bara ett mål och många gånger ser vi 1–0-segrar eller 1–1 så det är inte det att jag målar upp Österrike som en oslagbar världsledare inom sporten, men icke desto mindre. Laget misslyckas sällan med att göra minst ett mål. Säga vad man vill om Sverige men jag håller inte lagets defensiva förmågor särskilt mycket högre än ovan nämnda lags. I synnerhet inte när laget måste gå framåt och kommer vara tämligen offensivt balanserade från start.

BLGM känns faktiskt jättebra, hörni, i synnerhet när man får fina 2.00 för det.

Lycka till lads! Och Sverige!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 08 September, 2015, 12:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!