Speltips

Speltips Steelers vs Patriots

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-09-11 02:30 Spela här

Speltips Steelers vs Patriots
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,61 Speltips: AB TD
2015-09-11 02:30 Steelers vs Patriots AB TD 1,61 HQS1mme

Äntligen är NFL tillbaka!

Inatt så spelas den första matchen i NFL mellan Pittburgh Steelers mot NE Patriots och jag är självklart hur taggad som helst. All försäsongsprat om vem som ska vinna allt och vilka lag som kommer ligga på botten kommer äntligen bevisas.

NE Patriots har krigat hela denna off season med att få bort Tom Bradys avstängning på de första fyra matcherna vilket gjorde att oddsen har varit väldigt låga på Steelers fram tills de kom fram till att han faktiskt kommer spela denna första matchen.

Steelers
Pittburgh har varit kända på 2000-talets era med deras försvar. Spelare som Troy Polamalu och James Harrison är två spelare som varje fotbollsfan som har kollat en match med Steelers ska veta om. Tyvärr börjar den eran att inte ligga i lika mycket som förr och vi börjar se ett helt nytt steelers defense.

Steelers DBs är inte starka nog och jag tror de kommer ha mycket problem mot spelare som Gronkowski och Edelman. Speciellt om Patriots väljer att sprida ut sitt offense och väljer att springa med bollen.

På offense tror jag mycket på passningsspelet för Steelers dock. Man saknar sin starting running back och Patriots "front seven" ser mycket starka ut i år. Om de kan få igång tempot med passningsspelet så tror jag de kan göra mycket skada på Patriots DBs.

Patriots
Superbowl vinnarna ifrån förra året som spelar i en öppningsmatch mot Steelers. Detta kommer bli en bra match. De flesta DBs ifrån även Patriots sida är saknade just nu och det är självklart en bra matchup för mitt huvudspel i denna match.

Offense är riktigt grymt med spelare som Gronkowski och Edelman som jag har nämnt innan. Men oftast när man pratar om Patriots passningspel så brukar de chockera och spela running game i de matcherna. Man vet aldrig med Bill Belichick.

Mitt huvudspel i denna match kommer dock att vara Antonio Brown TD. Oddset ligger på 1,61 och det känns som det ska kräva en hel del utav Patriots DBs för att kunna stoppa en ligans bästa WR.

3/5 units på Antonio Brown TD @ 1,61.

Andra spel som jag även kommer lägga i denna match.

Patriots -7AH 2/5U @1,86
Gronkowski 2TDs eller fler 1/5U @3,60

Twitter - @HQS1mme

HQS1mme - 10 September, 2015, 14:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!