Speltips

Speltips FC Fredericia - Silkeborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-10 20:00 Spela här

Speltips FC Fredericia - Silkeborg
Land: Danmark Liga: Division 1
Odds: 1,98 Speltips: 1 (+0 asian)
2015-09-10 20:00 FC Fredericia - Silkeborg 1 (+0 asian) 1,98 LelleSandahl

OBS! Avspark 20.15.

Nja, snett på bollen i går där Ålborg tog en 2-0-seger borta mot Vendsyssel. Ledningsmål redan efter fyra minuter och där sprack hemmalagets matchplan helt och hållet, och Ålborg visade varför de spelar en nivå högre. Fortsätter ändå i Danmark där jag haft en del framgångar senaste tiden. FC Fredericia har öppnat säsongen strålande och är obesegrat efter sex omgångar. Bra truppstatus och hemmaplansfavör mot Silkeborg, som bygger nytt efter degraderingen från Superligan förra säsongen.

DIVISION 1 (Danska Superettan)
2. Fredericia 6 4 2 0 11 - 2 14
6. Silkeborg 7 3 2 2 6 - 6 11

Fredericia hemma
3 3 0 0 8 - 1 9

Formen
V, V, V, O, V

Senaste match
Naestved - Fredericia 0-2

Silkeborg borta
3 0 1 2 1 - 4 1

Formen
V, V, O, F, V

Senaste match
Silkeborg - FC Helsingör 1-0

Lite förutsättningar inför matchen. Fredericia hade ett gäng på landslagsmatcher vilket gjorde att deras match mot Skive blev uppskjuten. Fredericia har därför kunnat träna i lugn och ro från söndag 30 augusti. Innan dess har säsongsstarten varit rent strålande. Obesegrade och tre av tre på hemmaplan - bland annat 1-0 mot serieledaren Lyngby samt 1-0 mot Helsingör och 4-0 mot Roskilde. Seger i kväll och Fredericia kliver upp som ensam serieledare eftersom de har en hängmatch. Anders Hostrup är åter från skada och U21-dansken Jeppe Höjberg tillbaka. Läget är också bra i Silkeborg som tagit ut en 20-mannatrupp som bantas matchdagen. Ari Mohr Jonsson är out liksom ynglingen Gustav Dahl. En match mellan två bra "Superettanlag" men där det känns som Fredericia har kommit längre då Silkeborg bygger nytt efter degraderingen från Superligan i somras. Fredericia har bara släppt in två kassar, har tre raka segrar hemma på Monjasa Park och Silkeborg har haft problem på resande fot, där de står på en ynka pinne och 1-4 i målskillnad. 1-1 mot trean Vendsyssel, torsk 1-0 mot serieledaren Lyngby och torsk med 2-0 mot tunga Horsens. Pressen på bortalaget om de vill haka på toppen. Fredericia kan bara fortsätta på inslaget väg där ett kryss inte skulle vara en katastrof, utan delad serieledning med Lyngby.

SPELTIPS
Tycker det är fördel Fredericia som kunnat ladda i lugn och ro för den här matchen och öppnat säsongen förtroendeingivande, speciellt på hemmaplan. Silkeborg vann visserligen i måndags efter ett sent mål av Martin Thomsen. Men de spelade absolut inte bra och skriver till och med "att segern inte var helt rättvis". Kan vara slitna ben efter bara tre dagars vila? Hemmaseger draw no bet (+0 asian) finns till 1,98 hos bet365 . För bra för att motstå när Fredericia kan rycka åt sig en serieledning (3/5 units).

Vad säger ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 10 September, 2015, 15:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!