Speltips

Speltips Wawrinka - Federer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-11 20:00 Spela här

Speltips Wawrinka - Federer
Land: USA Liga: US-Open
Odds: 1,61 Speltips: Över 3,5 set
2015-09-11 20:00 Wawrinka - Federer Över 3,5 set 1,61 Tennistipset

bet365 livestreamar US Open.

Vilka semifinaler vi har att se fram emot i US-Open. Jag vänder dock blicken mot det hel schweiziska mötet mellan Federer - Wawrinka & finner ett klart spelvärde på över 3,5 set.

Wawrinka har haft rena rama drömlottningen under turneringen. Han har besegrat spelare som Ramos-Vinolas, Chung, Bemelmans, Young samt Anderson. Han har gått lite på halvfart, fram tills kvartsfinalen mot Anderson där han verkligen spände musklerna. Jag klassar Wawrinka som en av de bästa spelarna när det väl drar ihop sig i grand-slam turneringarna. Han vann bland annat Franska-Öppna i år & besegrade då Djokovic i finalen samt Federer i kvartsfinalen.

Federer är inne i en helt enastående streak. Han tog hem trofén i turneringen innan US-Open & har 26-0 i set på två turneringar. Under US-Open har han varit säkerheten själv & besegrat Kohlschreiber, Inser & Gasquet för att nämna några. Serven har varit helt enastående & nätspelet har inte gått att klaga på. Nu står dock Wawrinka på andra sidan som på senaste tiden skapar enorma problem för Schweizaren. Federer kommer försöka söka nätet så mycket som det går, men kommer ha svårt med det då Wawrinka skapar en enorm kraft samt vinkel från baslinjen & kommer trycka tillbaka Federer i banan.

Wawrinka trivs i New York. Han nådde kvartsifnal förra året & semifinal året innan det.

För mig är det givet att spela över 3,5 set till @1,61 på bet365 .

Hur spelar ni?

Tennistipset - 10 September, 2015, 19:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Luvan14 - 2015-09-11 15:01:06

Brukar ju rygga dig och sällan ifrågasätta ;) Men följer Federer slaviskt och jag har dragit mig länge för att säga att jag tycker han ser bättre ut än nånsin, speciellt efter Wimbledon. Lättare, smidigare, säkrare och (ännu) kyligare. Har letat statistik som bekräftar min övertygelse att hans Unforced Error är lägre nu än tidigare, trots en mer offensiv spelstil, rätta mig om jag har fel. Betvivlar inte att Wawrinka har en växel till men det har även Federer. mer troligt att Wawrinka nyper ett set än inte, men vill nog ha 1.80 i odds.

Mitt tips är att vi får se 5 set på söndag, där federer drar ett litet längre strå än Djokovic.