Speltips

Speltips B. Monchengladbach–HSV

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-11 20:30 Spela här

Speltips B. Monchengladbach–HSV
Land: Bundesliga Liga: Bundesliga
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2015-09-11 20:30 B. Monchengladbach–HSV BLGM 1.80 RalleArvid

bet365 livestreamar matchen.

Borussia mot HSV efter landslagsuppehållet och två lag som inte börjat säsongen speciellt bra. Här ser båda lagen sin chans att få med sig något vettigt från matchen – något jag tror kommer bädda för en fartfylld och öppen tillställning med en hel del målchanser. Kort och gott: jag tror matchen kommer vara en god representant och ett fint föredöme för den tyska ligafotbollen.

Under landslagsuppehållet passade Borussia på att spela en träningsmatch mot Sion och man fick med sig 2–1. HSV lirade inte men man passade på att klämma in en match efter 5–0-förlusten i premiären mot Bayern. Ett smart drag då man vann med hela 4–1 och sedan dess har man 3–1 och en hedersam 2–1-förlust mot Köln med sig i bagaget.

Jag ser HSV:s chanser till poäng som goda och framförallt är jag övertygad om att laget kommer hitta nätet minst en gång. Träningsspelet visade prov på fin offensiv produktion och bortsett från just 5–0-förlusten borta mot Bayern har man bara misslyckats med att göra mål en gång på närmare 20 matcher i alla sammanhang.

Borussia har liknande facit som HSV. En ordentlig smäll mot tufft motstånd i premiären (4–0 mot Dortmund). I övrigt har det ändå sett bra ut och man har legat nära poäng både mot Mainz och Weder (2–1-förluster i båda). Borussia är vanligtvis ett stensäkert kort vad gäller både att släppa in och göra mål och hur jag än letar och försöker så hittar jag ingenting som tyder på något annat när det nu är dags för hemmamatch mot HSV.

BLGM känns väldigt fint och 1.80 är att betrakta som bonuspengar.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 11 September, 2015, 16:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!