Speltips

Speltips Dzumhur - Sijsling

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-13 14:00 Spela här

Speltips Dzumhur - Sijsling
Land: Holland Liga: Challenger Alphen
Odds: 1,66 Speltips: Dzumhur
2015-09-13 14:00 Dzumhur - Sijsling Dzumhur 1,66 Tennistipset

Finaldags i Alphen & det är Damir Dzumhur som tar sig an Igor Sijsling. Oddset på Dzumhur är aningen generöst, då underlaget är grus vilket gynnar Dzumhur enormt mycket.

Damir Dzumhur har haft ett stabilt år. Han har på ATP-nivå ett matchfacit under 2015 på 7 vinster samt 6 förluster. På Challengernivå har han 17 vinster & 7 förluster. Under turneringen har han besegrat Zemilja, Novak, Gawron samt Michalika. Visst, samtliga spelare trivs bäst på de snabbare underlagen, men det tar ingenting från Dzumhurs insats. Bara i år, har spelare som Rosol, Baghdatis, Haider-Maurer & Mathieu sett sig besegrade av den unga Bosniern. Dzumhur är en typisk grusspecialist, som trivs att mata grundslag några meter bakom baslinjen.

Motståndet för afton är Sijsling. All ära till motståndet, men Sijsling är en typisk hardcourt spelare som trivs på de snabbare underlagen. Han har ett grusfacit under 2015 på 7 vinster samt 5 förluster. Av dessa vinster, så har fyra kommit i den här turneringen. Sijsling kommer få det kämpigt, inte bara med tanke på underlaget, utan också att hans säsong inte gått som han hade tänkt. Han har 17-20 i matchfacit & har fallit ner till plats nummer 167 på rakningen. Det var inte länge sedan Sijsling var en topp 100 spelare.

Underlaget kommer spela en betydande roll under matchens gång & Dzumhur är den hetare av dessa två. Synar Dzumhur som matchvinnare @1,66 på bet365 .

Tennistipset - 13 September, 2015, 01:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!