Speltips Hammarby v Örebro

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-09-13 15:00
Land: 1
Liga: Allsvenskan
Odds: 1,75
Tips: 1
Då jag bor i Örebro och många av mina vänner håller på ÖSK så faller det sig naturligt att jag åker på att se varenda bortamatch när laget spelar. Allt som oftast på lokal (läs: Pitchers). Med ett eller två ögon. Det varierar från gång till gång.
Men det har ändå givit en klar helhet av bilden av ett lag som ligger på 14:e plats av just en anledning. Att man helt enkelt är för dåligt. i Synnerhet på bortaplan där man vunnit exat noll matcher so far.
0-3-7 7-26, inte direkt några smickrande siffror om vi ska vara helt ärliga.
Inte bara det att man släppt in 2,6 mål per match. Med sju gjorda är det vara jumbon som är sämre.
En match med sportklubben jag definitivt såg med två ögon, 90 minuter tre meter från en jätteskärm, var senaste bortamatchen mot Halmstad. 2-2. Och jag visste helt ärligt inte att jag såg en fotbollsmatch i division ett eller allsvenskan, under vissa stunder. Det var horribelt uselt.

Och många på byn skriker efter Axéns avgång. Vilket är än mer horribelt. Just eftersom han är Alexander Axén och inte Joe Labero. Så vitt jag vet kan inte Axén plocka fram några dolda kaniner ur sina mössor och då kan han således inte heller trolla med den här truppen han har att tillgå.
Det är bara att kasta ett getöga på startelvan som anses vara den starkaste och förstå att det blir en blodig kamp inpå sista omgången för att lösa det här.
Utan den skadade Kamara så är man kriminellt ofarliga framåt. Att stödja sig på Pode och Pärlan vill nog inte någon tränare i hela Sverige göra som jobbar med fotboll på den här nivån.
Två ytterbackar varav den ena är såpass skadad att han lider varje gång han gör en maxlöpning eller slår till bollen ordentligt. Och på den andra kanten en islänning som, ja, jag vet inte riktigt vad han har för hållhake på tränarna, men spela får han göra vecka ut och vecka in.
Till det en upphausad Nordin Gerzic som trippar omkring på innermittfältet och inte riktigt tror på någonting han gör längre.
Det här fungerar hemma lite då och då. Borta, då är det svårare. Mycket, mycket svårare.
Vilket jag har bevittnat med egna ögon. Flera gånger.

Nu är inte Hammarby något lag att i normala fall hålla i handen när det blåser stormvindar.
Men man kommer trots allt helt ordinarie. Och med tre raka matcher hemma utan gjorda mål så får du inte en bättre chans än denna att studsa tillbaka på ett vinnande spår så som ÖSK under hela säsongen agerat på bortaplan. Jag vill till och med hävda att det är djävulusiskt uselt om de inte med sin speed manövrerar ut dagens motstånd.
Jag skulle vilja säga 3-0. Eller kanske 3-1. Men nöjer mig med den raka ettan till 1,75 som huvudspel.
För jag säger det igen. Det är ett trasigt fotbollslag som gästar Nya Söderstadion den här eftermiddagen ...
Spela på Hammarby v Örebro hos Nordicbet
Spela nu
holms - 13 September 2015 - 08:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: