Speltips Fulham-Blackburn

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-09-13 13:00
Land: England
Liga: Championship
Odds: 2.45
Tips: 1
Fulham vann senast och jag vill hävda att laget är det av de två som ändå har bäst grund, spelartrupp, organisation och potential. Inte med mycket möjligtvis men ändå så pas marginellt att jag verkligen vill ge dem en chans i denna match, i synnerhet då de spelar på hemmaplan, en fördel som Fulham gärna drar nytta av på sin lite säregna och pitoräska Craven Cottage.

Blackburn har börjat sitt bortaspel för säsongen med 1-1 mot Huddersfield och stryk 1-0 mot Brighton. Huddersfield har fortfarande inte vunnit under säsongen och jag tror snarare det är från den matchen vi bör hämta information om vart Blackburn står än att läsa in särskilt mycket i 0-1-förlusten mot Brighton.

Blackburn har fortfarande inte vunnit i ligan i år och ja, förvisso har man mött Brighton och Cardiff men därför desto sorgligare och mer alarmerade att inte lyckas knipa en enda seger mot vare sig Huddersfield borta, Wolves hemma eller ens Bolton hemma.

Fulham har haft något tuffare motstånd i öppningen av säsongen och i hemmalagets del tror jag att mycket av deras skrala poänginsamling har att göra med att man möte de två svåraste lagen i hela ligan i första och andra omgången. Mangrejade en en poäng efter oavgjort i Wales mot Cardiff och föll knappt hemma mot Birghton. Efter den inledningen tog det lite tid att hitta tillbaka till självförtroendet och grundspelet men nu är man absolut på rätt spår och 3-1-segern senast på bortaplan betydde att laget fått jobba i lugn och ro under landslagsuppehållet.

Vad gäller skadefrånvaro-läget är det även där knapp fördel Fulham som dessutom har ett par spelare som troligen kommer att göra sin debut i nya klubben efter landslagsuppehållen. Sånt gillas alltid och är ofta extra krydda till fördel för hemmalaget - åtminstone publiken.

Unibet erbjuder 2.45 för den raka ettan och jag tycker spelet känns hyperintressant.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Fulham-Blackburn hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 13 September 2015 - 09:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Tompa10 - 2015-09-13 09:41

Ryggbiff

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: