Speltips

Speltips Inter - Milan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-13 20:45 Spela här

Speltips Inter - Milan
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,73 Speltips: Inter över 5,5 hörnor
2015-09-13 20:45 Inter - Milan Inter över 5,5 hörnor 1,73 LelleSandahl

Derby della Madoninna! Vi får skänka en tacksamhetstanke till Sportbladet som sänder matchen live och gratis i kväll. Det gör även bet365 ! Tycker naturligtvis det är liten fördel Inter här, men dessa derbyn har varit väldigt jämna i flera år och kryssrisken är överhängande. Både Mancini och Mihajlovic kommer från segrar och har ett hanterbart skadeläge.

Tidigare möten

Försäsongen
Milan - Inter 1-0 (stor skillnad på laguppställningarna mot i dag)

2014/2015
Inter - Milan 0-0 (9-3 i hörnor)
Milan - Inter 1-1 (7-4)

Säsongsöppningen
Inter - Atalanta 1-0 (9-1)
Carpi - Inter 1-2 (2-6)

Fiorentina - Milan 2-0 (4-5)
Milan - Empoli 2-1 (6-5)

Ska bli väldigt intressant att se om Milan kan hålla jämna steg med Inter som fått en flygande start på säsongen. Tittar vi på lagen är det mer speed i Inters offensiv medan Milan står för tyngden. Förra årets derbyn slutade med kryss. Tycker det är fördel Inter här som har fått bygga vidare på Roberto Mancinis fotbollsfilosofi samtidigt som Sinisa Mihajlovic haft mycket mindre tid att bygga upp sitt lag. Väldigt många nya namn i båda lagen, framförallt i Milan, och det blir kul att se de båda lagens anfallsspel som känns förbättrade sen förra säsongen. Finns många möjliga spelförslag i den här matchen. Man skulle kunna kolla på varningar, det är ju derby, eller målspelet över/under. Faktum är att sex senaste derbyna i ligaspelet gått under 2,5. Ofta en match som är viktigare att inte förlora än den är att vinna. Unibet erbjuder 1,76 på undern, samtidigt många nya offensiva kort som spelar sitt första derby och vill visa vad de går för. Nej, mitt huvudspel kommer vara hörnor. Inter har mycket fart över hela banan, Icardi är spelklar och är ett ständigt hot i djupled, och med Jovetic bössa, Perisic skicklighet och Kondogbias stjärnglans så tror jag ändå att Inter kommer vara laget som anfaller med mest speed. Skapade 9 hörnor mot Atalanda och 6 borta mot Carpi. Linan ligger på 5,5 och känns inte alls omöjlig direkt. 9-3 i hörnor till Inter senaste derbyt förra säsongen.


Preliminära startelvor (Gazzetta dello Sport)

Inter (4-3-1-2) Handanovic - Santon, Medel, Murillo, Juan Jesus - Guarin, Felipe Melo, Kondogbia - Perisic - Jovetic, Icardi

Avbräck: Dodo, Biabiany, Miranda

Milan (4-3-1-2) Diego Lopez - Abate, Zapata, Romagnoli, De Sciglio - Poli, Montolivio, Kucka - Bonaventura - Luiz Adriano, Bacca

Avbräck: Antonelli, Menez, Niang, Mexes, Bertolacci

SPELTIPS
Gillar Inter över 5,5 hörnor till 1,73 hos bet365 som ju även sänder matchen. Milans centrala mittfält lär få svårt att hänga med och förväntar mig mycket boll på Inters offensiva kanter. 3/5 units.

Vad spelar ni på derbyt?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 13 September, 2015, 10:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!