Äntligen startar Innebandysäsongen igen och rekats bästa sport, som genererat mest pengar till alla er därute !



Silly Season var jävligt bra för egen tippdel, många vänner till nya lag vilket ger mer och bättre insidertips, !



Förra säsongens rekar avslutades redan innan årskiftet då jag lova att inte reka mer vid förlust, och den förlusten kom så det var bara att hålla sitt ord=)



Men som sagt halvt överladdad nu och första omgången bjöd på många fina odds !





Förra säsongen silvermedaljörer Linköping har haft en väldigt tyst silly season, enda riktiga tappet är Hampus Dargren till Helsingborg , på plussidan så ser vi landslagsbacken Eric Björk, även landslagsspelaren Martin Karlsson är tillbaka efter en korsbandsskada, vilket får ses som ett nyförvärv av stort värde !



Linköping kommer som alltid vara tunga att möta, har otroligt stora,starka och inte minst bra backar ! seriens bästa backuppsättning helt klart ! Framåt har dom klasspelare som nyss nämnda Martin Karlsson, Micke Karlsson, Simon Klein bla som ska göra det ! tror Minst semifinal för Linköping iår



Gävle då, jo snacka om att fjolårssäsong var sjuk för deras del, som nykomlingar i Allsvenskan tar dom steget upp till SSL direkt, en väldigt stor bedrift, vägen dit gick genom deras förstafemma och inte minst Simon Cederström, Just denna kille skrev i somras på för Falun, OTROLIGT tungt för Gävle!

Även så har den rutinerade centern Jesper Lundgren lämnar pga en konflikt med tränaren ! även det ett stort tapp !



Har visserligen sagt detta förut och med tanke på KaisMora kräftgång förra året så tvivlar ni säkert… men Gävle kommer bli den sämsta nykomlingen på måååånga många år !

Tips: 9-2

Resten av mina tips lägger jag ut på twitter : winbergdaniel



EDITERAD 2015-09-14 17.40:56

This is the stats tab
This is the post tip