Speltips

Speltips Linköping - Gävle

Sport: Innebandy Spelstopp: 2015-09-15 19:00 Spela här

Speltips Linköping - Gävle
Land: Sverige Liga: SSL
Odds: 1,72 Speltips: 1 (-4,5)
2015-09-15 19:00 Linköping - Gävle 1 (-4,5) 1,72 wibbe

Äntligen startar Innebandysäsongen igen och rekats bästa sport, som genererat mest pengar till alla er därute !Silly Season var jävligt bra för egen tippdel, många vänner till nya lag vilket ger mer och bättre insidertips, !Förra säsongens rekar avslutades redan innan årskiftet då jag lova att inte reka mer vid förlust, och den förlusten kom så det var bara att hålla sitt ord=)Men som sagt halvt överladdad nu och första omgången bjöd på många fina odds !

Förra säsongen silvermedaljörer Linköping har haft en väldigt tyst silly season, enda riktiga tappet är Hampus Dargren till Helsingborg , på plussidan så ser vi landslagsbacken Eric Björk, även landslagsspelaren Martin Karlsson är tillbaka efter en korsbandsskada, vilket får ses som ett nyförvärv av stort värde !Linköping kommer som alltid vara tunga att möta, har otroligt stora,starka och inte minst bra backar ! seriens bästa backuppsättning helt klart ! Framåt har dom klasspelare som nyss nämnda Martin Karlsson, Micke Karlsson, Simon Klein bla som ska göra det ! tror Minst semifinal för Linköping iårGävle då, jo snacka om att fjolårssäsong var sjuk för deras del, som nykomlingar i Allsvenskan tar dom steget upp till SSL direkt, en väldigt stor bedrift, vägen dit gick genom deras förstafemma och inte minst Simon Cederström, Just denna kille skrev i somras på för Falun, OTROLIGT tungt för Gävle!

Även så har den rutinerade centern Jesper Lundgren lämnar pga en konflikt med tränaren ! även det ett stort tapp !Har visserligen sagt detta förut och med tanke på KaisMora kräftgång förra året så tvivlar ni säkert… men Gävle kommer bli den sämsta nykomlingen på måååånga många år !

Tips: 9-2

Resten av mina tips lägger jag ut på twitter : winbergdanielEDITERAD 2015-09-14 17.40:56

wibbe - 14 September, 2015, 17:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!