Thompson entrar den första omgången i Nanchang-Challenger med ett gott självförtroende. Motståndet för afton är Daniel Medvedev, som spelat bra på sistone, men som är enormt sliten efter förra veckan i Shanghai.

Thompson har gjort det enormt bra på sistone. På de senaste sjutton matcherna, har han femton vinster samt 2 förluster. Inkluderat i dessa matcher, är det 2 titlar, en semifinal samt en kvartsfinal. Underlaget i Nanchang är relativt snabbt & för en servare av Thompsons kaliber, är det enormt positivt.

Medvedev har gjort det bra de senaste veckorna. Dock finns det ett enormt stort frågetecken inför den här matchen. Förra veckan nådde Medvedev semifinal, där han fick sju matcher inkl kvalrundorna. I semifinal var han tvungen att ge upp i andra set & frågan är hur hans fysiska status är instormandes till mötet med Thompson

Dessa herrar möttes för några veckor sedan i Bangkok, då drog Thompson det längsta strået & vann i två raka set (6-4 6-4). Tippar på en någorlunda snarlik utgång där. Nyper Thompson som matchvinnare @1,5 på bet365 .

EDITERAD 2015-09-14 17.48:56

This is the stats tab
This is the post tip