Speltips

Speltips Weintraub - Soeda

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-15 04:00 Spela här

Speltips Weintraub - Soeda
Land: Kina Liga: Nanchang Challenger
Odds: 2,62 Speltips: Weintraub
2015-09-15 04:00 Weintraub - Soeda Weintraub 2,62 Tennistipset

Tycker mig finna en aning för högt odds på Amir Weintraub. Israelen ställs emot japanen, Go Soeda, i den första omgången av Challengerturneringen i Nanchang.

Weintraub har, hör och häpna, 33 vinster samt 7 förluster på hardcourt under 2015. Han har vunnit fyra titlar samt spelat i två finaler. Det vi kan konstatera, är att Weintraub har ett gott självförtroende inför mötet mot Soeda. Som spelare är Weintraub enormt jobbig att handskas med. Han är enormt bollsnål & bjuder sällan motståndaren på enkla poäng. I kombination med detta så är har han en stabil serve som är väldigt precis.

Go Soeda kan man förvänta sig mer utav. Han har 16-12 i matchfacit på hardcourt under 2015. I sina bästa dagar kan Soeda spela en bländande tennis, men han är allt för ojämn för att kunna spela regelbundet på ATP-touren. Soedas allra största svaghet ligger i serven, där hans längd begränsar servandet en hel del.

Det är ingen snack om saken vart spelvärdet ligger, trots att Soeda rättmätigt är favorit. Tycker om Weintraubs chanser, framförallt med tanke på hans fantastiska form. Nyper Weintraub som matchvinnare @2,62 på bet365 .

Tennistipset - 14 September, 2015, 18:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!