Speltips

Speltips PSG - MFF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-15 20:45 Spela här

Speltips PSG - MFF
Land: Frankrike Liga: CL
Odds: 1.70 Speltips: PSG -2
2015-09-15 20:45 PSG - MFF PSG -2 1.70 Polsater

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna på Rekatochklart! Läs mer om vår nya andelshäst i Stall RK-bloggen!

Måste testa PSG -2 när fransmännen tar emot MFF i CL-premären. Spelet innebär vinst om PSG vinner med 3 mål eller fler, push om de "bara" vinner med två mål. Förlust om MFF tar poäng eller förlorar med max 1 mål.

Bra skadeläge för skåningarna. Verkar bli någon form av fembackslinje enligt följande:

Johan Wiland

Anton Tinnerholm
Rasmus Bengtsson
Kari Arnason
Felipe Carvalho
Yoshimar Yotún

Enock Kofi Adu
Oscar Lewicki
Jo Inge Berget

Nikola Djurdjic
Markus Rosenberg


PSG har frågetecken för zuperzvensken medan högerbacken Aurier är avstängd. Frågan är om inte Zlatan ser till att spela den här matchen, som ändå måste vara lite speciell för honom. Nåväl, med eller utan honom så borde det vara klasskillnad. Tänkbart lag:

Sirigu
Wiel, Silva, Luiz, Kurzawa
Motta, Matuidi, Verratti
Cavani, Ibra, Di Maria


MFF i år och i fjol är helt olika lag, så man ska nog inte jämföra alltför mycket hur det gick då och hur man tror det ska gå nu. Men vi såg då att MFF var helt olika lag hemma jämfört med borta. Klara förluster både i kvalet och i gruppspele (där alla förluster var med 2+ mål). I år? Samma sak. Torsk med 2-0 mot Salzburg och 3-2 mot ett mycket svagt Celtic (då reduceringen kom med matchens sista spark).

Och nu går man upp mot ett PSG, som lär vara minst ett kvartsfinallag i CL. Sedan man tog sig til lCL igen 2012 har man 10-4-1 på hemmaplan. Förlusten kom mot ett Barcelona som var helt överjävligt bra i våras. Truppen är numera rutinerad och kvalitativ nog för att städa av den här typen av uppgifter.

PSG har dessutom startat säsongen oerhört bra. Just därför trodde jag man skulle städa av ett skadedrabbat Bordeaux i fredags, det hade man förmodligen gjort om inte målvakten stått för en totalt obegriplig tavla. Gruppen är tuff och man har absolut inte råd att skänka bort poäng mot gruppens tänkta jumbo på hemmaplan.

Kvalitetsskillnaden mellan de här lagen måste vara så pass stor att det skiljer minst två bollar, vilket ger oss ett pushläge. Börjar det rinna på är det lätt att det blir ngågra mål till, lex bortamatchen med Atlético Madrid i fjol, som stod 0-0 i paus men slutade 5-0 till spanjorerna.


@nokkan21

Polsater - 14 September, 2015, 18:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
J1Tr4X - 2015-09-15 09:18:23

Finns till 2.12 på Staten

Challesv - 2015-09-14 20:11:20

Det BÖR trilla in några bollar bakom Wiland. Hittade "Hemmalaget att göra minst 3mål" till 1,74 på Bethard . Den jobbar vi in!