Speltips

Speltips PSV–Man Utd

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-15 20:45 Spela här

Speltips PSV–Man Utd
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1.75 Speltips: BLGM
2015-09-15 20:45 PSV–Man Utd BLGM 1.75 RalleArvid

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna på Rekatochklart! Läs mer om vår nya andelshäst i Stall RK-bloggen!

Manchester United är tillbaka i det Europeiska finrummet. Man ser ett par hack bättre ut än i fjol men man ser långt ifrån ut som ett komplett gammalt storlag. Framförallt ser man absolut inte speciellt stabila ut. Matchen mot Liverpool senast är ett stort exempel i det lilla. Man har ledningen med 2–0, allt ser fint ut. Man ska bara kontrollerat städa av matchen och hålla nollan då man från ingenstans släpper in ett mål och liv och ordentlig nerv i matchen. Visserligen var det ett fint klassmål och Benteke men ni förstår vad jag menar. Ett kontrollerande storlag och en maktfaktor i Europa vinner en sån match med 2–0. De släpper inte först in 2–1 för att sedan gå upp och göra 3–1. Roligt för oss som kollar objektivt, säkerligen roligt för många av fansen men absolut inte ett lag som kommer fira triumfer ute i Europa i år.

Vad landar jag då i den analysen just inför kvällens match? Jo, ett Manchester United på besök som är lika hollandsinfluerat om inte mer som Milans storlag på 90-talet är den största händelsen som kan hända i Eindhoven. Inte gör det saken sämre att bygget dessutom på djupa plan är hämtade ur den bittra rivalen Ajax. Jag vet inte hur pass motiverade spelare kan vara utan att gå upp i atomer och inte klara av att genomföra fem minuter av en match utan att bli kollektivt utvisae på grund av övertändhet men ja – om PSV-spelarna bara kommer ut till match idag så kommer det bli jobbigt för Manchester United kan jag lova.

Vad vill jag då säga med det här. Jo: PSV har startat säsongen sedvanligt bra och kör över det mesta av motstånd hemma. Laget kommer ha goda chanser att plocka både ett och tre poäng oavsett motstånd på hemmaplan (det blir värre borta). Manchester United är ett klasslag på flera punkter, i synnerhet offensivt, men har fortfarande långt långt kvar innan en stabil defensivlinje har satt sig.

Att båda lagen gör mål här vågar jag ta strohrom på. Jag säkrade spelade redan igår till 1.80 hos Nordicbet .com. Spelet hittas i skrivande stund till 1.75 runtom.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 September, 2015, 10:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!