Speltips

Speltips Burnley - Milton Keynes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-15 20:45 Spela här

Speltips Burnley - Milton Keynes
Land: England Liga: Championship
Odds: 1,70 Speltips: 1
2015-09-15 20:45 Burnley - Milton Keynes 1 1,70 LelleSandahl

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna på Rekatochklart! Läs mer om vår nya andelshäst i Stall RK-bloggen!

Jadå! J-Södra höll för trycket och besegrade Mjällby med två bollar för spel in till 1,95. Champions League eller Championship? För mig är valet enkelt! ;)
Premier League-nedflyttade Burnley har tre raka segrar och möter nykomlingen MK Dons som har två raka 0-2-förluster bakom sig, samt en diger skadelista. Burnley kan ställa samma elva på benen som vann med 3-1 hemma mot Sheffield Wednesday i lördags. Det räcker för mig!

CHAMPIONSHIP
5. Burnley 6 3 2 1 9 7 2 11
15. Milton Keynes 6 2 1 3 5 6 -1 7

Burnley hemma
3 2 1 0 6 3 7

Formen
V, V, V, F, O

Senaste match
Burnley - Sheffield Wednesday 3-1 (1-1)

Milton Keynes borta
3 1 1 1 4 3 4

Formen
F, F, V, O, V

Senaste match
Middlesbrough - MK Dons 2-0 (0-0)

Burnleys PL-satsning kändes halvdan och nu är man tillbaka i Championship. Blir det återtåg direkt månne? Jag tror ändå att man får ge sig om direktplatserna men playoff tycker jag att laget ska kunna nå. Och det ser ju bra ut just nu. Tre raka segrar och en femteplats i ligan - en poäng från tvåan Cardiff och fyra bakom förstaplacerade Brighton. Kommer från 1-0 hemma mot Brentford, 2-1 borta mot nykomlingen Bristol City och nu senast 3-1 hemma mot Sheffield Wednesday. Truppstatusen ser väldigt bra ut och laget kommer kunna ställa samma lag på benen som vann i lördags. Joey Barton har anslutit till truppen och krigar på för att hitta formen till att ta en startplats. Burnley har flera offensiva kort i form och har öppnat bra på hemmaplan. Möter nykomlingen MK Dons som kommer från sin andra raka 0-2-torsk. I lördags var det Middlesbrough som var det bättre laget och i andra halvlek kom båda målen som skickade ner MK Dons på 15:e plats. Bara gått ett par dagar sedan dess och anledning till att jag inte tror att de mäktar med att vända trenden här stavas skador.
Ben Reeves, Joe Walsh, Mark Randall, Dale Jennings, Darren Potter och Cody Cropper väntas alla saknas och coach Robinson har inte mycket att laborera med på bänken.

Preliminära startelvor (Sportsmole)

Burnley possible starting lineup:
Heaton; Darikwa, Duff, Keane, Mee; Boyd, Jones, Arfield, Kightly, Vokes, Gray

MK Dons possible starting lineup:
Martin; Spence, McFadzean, Kay, Lewington; Poyet, Carruthers, Murphy, Bowditch, Powell; Gallagher

SPELTIPS
Burnley har ångan uppe och spelare i form. Hemmaplansfördel och möter en skadedrabbad nykomling. Nej, det känns inte som läge för en skräll just här för MK Dons. Raka ettan finns till 1,70 hos bet365 och spelas 4/5 units.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 15 September, 2015, 15:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!