Speltips

Speltips Chelsea - Maccabi Tel Aviv

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-16 20:45 Spela här

Speltips Chelsea - Maccabi Tel Aviv
Land: Internationellt Liga: Champions League
Odds: 2,10 Speltips: Chel vinna båda halvleka
2015-09-16 20:45 Chelsea - Maccabi Tel Aviv Chel vinna båda halvleka 2,10 holms

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna på Rekatochklart! Läs mer om vår nya andelshäst i Stall RK-bloggen!

Chelsea vinner båda halvlekarna.

En 17:e plats i ligan efter de inledande omgångarna måste vara det sämsta starten på 20 år för detta Chelsea vi är vana att se som maskin.
Och för att vinna lite tid och vinna tillbaka lite gunst från supportrar och andra intressenter så är det ju sjujäkla lägligt att CL dundrar igång för laget den här veckan. För det är inga muntra miner runt omkring Stamford Bridge i dessa tider.
Och vad passar bättre att studsa tillbaka in på ett vinnarspår än ett Maccabi Tel Aviv som jag vill hävda är i klass med Malmö. Om inte sämre. (Eller mindre bra). Kalla det vad som helst.

Skadeläget är bra.
Falcao, Traore och Courtois är trion som är borta. Den förstnämnde är i alla fall tveksam.
Spelar alltså ingen som helst roll. Chelsea skulle kunna ha 6-7 normala startspelare borta och det här skulle ändå fara kattens lek med råttan.
I förlustmatchen mot Everton senast startade man så här. Även om Mourinho kanske gör någon ändring så finns ändå möjligheten att starta på samma sätt:

Begovic;
Ivanovic – Zouma – Terry – Azpilicueta;
Mikel – Matic;
Pedro – Fabregas – Hazard;
Diego Costa

Det finns att plocka med, som synes.
Och det är ju inte riktigt som så att Maccabi med sitt lag som mycket bygger inhemska spelare har en enda som skulle kunna få lukta på en startplats här.
Bortalaget har förvisso startat ligan bättre än vad Chelsea har gjort. Poängmässigt. Men det har inte alls sett speciellt bra ut spelmässigt, och då ska vi ha på näthinnan att den ligan inte håller någon större klass.
I den gruppen kommer de att ta noll poäng borta. Möjligt att de nyper någon hemma mot Porto eller Kiev. Men det tror jag inte heller.

Jag spelar att Chelsea vinner båda halvlekarna.
Bättre odds än -1,5 (1,65) . Och då täcker vi ändå av om Chelsea något håglöst vinner bägge halvlekarna med 1-0. Om de fortfarande skulle vara inne i den taskiga PL-stilen. För även om de är det, så vinner de detta ändå.

holms - 15 September, 2015, 23:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!