Speltips

Speltips Storbritannien - Australien

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-18 16:00 Spela här

Speltips Storbritannien  - Australien
Land: Skottland Liga: Davis Cup
Odds: 1,61 Speltips: Storbritannien
2015-09-18 16:00 Storbritannien - Australien Storbritannien 1,61 Poldan

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna på Rekatochklart! Läs mer om vår nya andelshäst i Stall RK-bloggen!

Tycker att 1,61 på Storbritannien är bra mot Australien i Davis Cup. Jag har jävligt svårt att se att Andy Murray ska förlora någon av sina två matcher plus att Storbritannien har ett av de bästa dubbelparen i Davis Cup.

Murray kommer nog stå runt 1,20 mot Tomic, kanske till och med lägre med tanke på att han spelar på hemmaplan och att matchen spelas över 5 set gör att hans fördel ökar ytterligare. Han ska inte förlora den på hemmaplan. Matchserien är dessutom flyttad till Glasgow och där skulle de nog inte spela om inte bröderna Murray fanns med i laget. Nej, 1,20 är för högt på Andy, han kommer att stå lägre…och Andy förlorar inte mot Kokkinakis, Groth eller Hewitt.

Australien kommer till spel utan Kick Kyrgios och det borde vara ett ganska stort avbräck. Men nu plockade de in Tomic istället som tidigare var petad p.g.a. alla fylleskandaler…och ja, Tomic är bättre än Kyrgios – åtminstone rankingmässigt.

Det absolut troligaste är att Andy vinner sina två matcher och att Storbritannien vinner dubbeln. Förmodligen mot Groth/Hewitt. Men det känns som att man räknar ut Kyle Edmund helt och hållet. Han har gjort en riktigt bra säsong och kan absolut slå Kokkinakis, Groth och Hewitt (skulle tro att det blir Kokkinakis).

Till 1,61 spelar jag Storbritannien utan att blinka. Finns hos bet365 .

Poldan - 16 September, 2015, 10:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!