Speltips

Speltips Heidenheim–RB Leipzig

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-18 18:30 Spela här

Speltips Heidenheim–RB Leipzig
Land: Tyskland Liga: 2, Bundesliga
Odds: 2.20 Speltips: Ö2.5/BLGM
2015-09-18 18:30 Heidenheim–RB Leipzig Ö2.5/BLGM 2.20 RalleArvid

Underbara fredag och underbara tyska offensivfotboll.

Visserligen har inte överlinan klättras över speciellt ofta i inledningen av säsongen då de här båda lagen har spelats men det har till största anledning att göra med att lagen har kontrollerat matcherna och mött lag då de kunnat förlita sig på sin defensiv. Nu är det två potenta lag som möts med starka offensivlinjer och har svårt att se hur siffrorna i denna match ska hållas nere.

Två självförtroendestinna lag som möts. Två lag vars målskytte går att lita på. Bortalaget som får räknas som det lite bättre och därav inte kommer nöja sig med att backa hem och gå för 0-0 eller försvara den pinnen de har när matchen börjar. Hemmalaget som ser matchen som sin att vinna framför fansen. Allt talar för en öppen och trevlig tillställning.

Heidenheim har spelat tre matcher hemma hittills den här säsongen. Man har tre segrar och bara Bochum har imponerat mer på hemmaplan. 3-1 mot Kaiserslautern senast skickar starka signaler till motståndaren om att man blir att räkna med.

Leipzig är i sin tur så här långt ett utav de mest pålitliga bortalagen i serien då man har sju poäng och mål gjorda i samtliga tre matcher.

Jag tackar och tar emot att erbjudas över 2.00 för överspelet här och 1.90 för BLGM. Jag kan till viss del se vart oddssättarna kommer ifrån med tanke på snittet hittills i ligan men det är då vi ska kliva in, vi som inte är robotar eller enkom ser till en ligatabell, för i så fall hade det varit enkelt att tippa. Det här är ett fint läge att plocka hem lite poletter inför helgen enligt mig.

Över 2.5: 2.20x hos Unibet .
BLGM hittas faktiskt så högt som 1.93.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 18 September, 2015, 01:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!