Speltips Paes/Bopanna - Stepanek/Pavlasek

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-09-19 06:30
Land: Indien
Liga: Davis Cup
Odds: 1.50
Speltips: Paes/Bopanna
Spela på Speltips Paes/Bopanna - Stepanek/Pavlasek
Börja spela här
Spela på Paes/Bopanna
Här är det enormt värde på indierna Paes och Bopanna. Två av världens bästa dubbelspelare på hemmaplan ställs emot en formsvag Stepanek och Pavlasek som hör hemma på challengertouren.

Det står 1:1 i matcher och denna match är oerhört viktig för Indien om de på något sett ska kunna besegra Tjeckien.

Paes som varit rankad 1 i dubbel är idag rankad 33 i världen och har tillsammans med Klaasen vunnit en atp titel detta år. Hans landsman Bopanna som tidigare varit rankad 3:a är i dagsläget 13 och han har haft ett fantastiskt år där han vunnit 4 atp titlar och tog sig till semifinal i Wimbledon.


Stepanek som är en duktig spelare gjorde comeback till tennisen detta år, han hade stor framgång med Paes när de spelade ihop för något år sedan men i dagsläget är han rankad utanför 100 och byter partner ständigt. Pavlasek spelar sällan på hardcourt, då han är betydligt bättre på grus. Han är rankad 268 i dubbel och under året har han spelat 13 dubbelmatcher på challengertouren. Han har förlorat 7 av dessa matcher.


Paes/Bopanna bör vara större favoriter än vad oddsen säger. Det kan hända att Tjeckien byter ut Pavlasek emot Rosol och då kommer spelet givetvis bli void. Skulle Rosol spela istället för Pavlasek kommer vi säkert få runt 1.70 på Paes/Bopanna och även det är väldigt bra.


Lycka till vid rygg.
Spela på Paes/Bopanna - Stepanek/Pavlasek hos Bwin
Tennistipset - 18 September 2015 - 23:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: