Speltips

Speltips Paes/Bopanna - Stepanek/Pavlasek

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-19 06:30 Spela här

Speltips Paes/Bopanna - Stepanek/Pavlasek
Land: Indien Liga: Davis Cup
Odds: 1.50 Speltips: Paes/Bopanna
2015-09-19 06:30 Paes/Bopanna - Stepanek/Pavlasek Paes/Bopanna 1.50 Tennistipset

Här är det enormt värde på indierna Paes och Bopanna. Två av världens bästa dubbelspelare på hemmaplan ställs emot en formsvag Stepanek och Pavlasek som hör hemma på challengertouren.

Det står 1:1 i matcher och denna match är oerhört viktig för Indien om de på något sett ska kunna besegra Tjeckien.

Paes som varit rankad 1 i dubbel är idag rankad 33 i världen och har tillsammans med Klaasen vunnit en atp titel detta år. Hans landsman Bopanna som tidigare varit rankad 3:a är i dagsläget 13 och han har haft ett fantastiskt år där han vunnit 4 atp titlar och tog sig till semifinal i Wimbledon.


Stepanek som är en duktig spelare gjorde comeback till tennisen detta år, han hade stor framgång med Paes när de spelade ihop för något år sedan men i dagsläget är han rankad utanför 100 och byter partner ständigt. Pavlasek spelar sällan på hardcourt, då han är betydligt bättre på grus. Han är rankad 268 i dubbel och under året har han spelat 13 dubbelmatcher på challengertouren. Han har förlorat 7 av dessa matcher.


Paes/Bopanna bör vara större favoriter än vad oddsen säger. Det kan hända att Tjeckien byter ut Pavlasek emot Rosol och då kommer spelet givetvis bli void. Skulle Rosol spela istället för Pavlasek kommer vi säkert få runt 1.70 på Paes/Bopanna och även det är väldigt bra.


Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 18 September, 2015, 23:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!