Speltips

Speltips Tomelilla IF - Vejby IF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-19 14:00 Spela här

Speltips Tomelilla IF - Vejby IF
Land: Sverige Liga: Div 3 Södra Götaland
Odds: 2.40 Speltips: 2
2015-09-19 14:00 Tomelilla IF - Vejby IF 2 2.40 master

Tre omgångar kvar i Div 3 Södra Götaland. Det ser intressant ut när det gäller kvalplats neråt i tabellen. Tomelilla befinner sig på kvalplats till att hålla sig kvar i trean, medan Vejby är på platsen ovanför, bara några enstaka poäng framför. Tomelilla lämnar kvalplatsen vid seger. Vejby är nästintill klara för div 3 spel vid seger. Kryss fungerar också, men då behövs det lite mer ansträngning i återstående matcher.

Till en början. Vejby är ett bättre lag i grunden. För det andra så har Vejby fullt lag till detta möte. Senast saknade man 4-5 spelare och förlorade med knappa 1-0 mot Lödde. Ett Lödde som är klart bättre än Tomelilla. Nu har man som sagt fullt lag, bland annat är skyttekungen Mario Gadza tillbaka. Oerhört viktigt för Vejby som hursomhelst är starka offensivt sett. Albin Subasic och Mario Gadza har varit suveräna i offensiv, inte minst nu under hösten. Båda är som nämnt tillgängliga vilket betyder ett par mål i offensiv riktning. Med tanke på att det står mycket på spel så tror jag att Vejby håller det tätt bakåt. Tomelilla har gjort ynka 24 mål på 19 matcher vilket säger en hel del. Det är defensiven man lever på. Men den lär sättas på enorma prov när seriens tredje mest målglada lag gästar.

Tomelilla har inget att förlora och måste gå framåt för en seger, något som man inte är vana vid. Det handlar om ett lag som inte direkt har någon att förlita sig på i offensiv väg, samtidigt som man har ett lag som kämpar för varandra och försöker hålla det tätt. Nu när man är i behov av en seger så lär man gå framåt för tre poäng, något som kommer att straffa sig mot ett så offensivt, skickligt Vejby, som har definitivt fler individer som kan avgöra matcher på egen hand.

Att vi får 2,40 på ett motiverat Vejby som har fullt lag mot ett mediokert Tomelilla är ruskigt bra. Bara att hugga!

Obs: Vejby får gratis mat och en stor buss till matchen bara för att spelarna ska inse allvaret med matchen....

Det bådar gott....

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2015-09-19 09.31:50

master - 19 September, 2015, 09:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!