Surt mål i slutet av Aspudden-Tellus ödelade X2 på Värmdö. Upp på sadeln igen och går på Premier League i dag. All heder åt Bournemouth, men att raka ettan pressats ned till 1,60 mot Sunderland känns väldigt fel. The Black Cats har öppnat säsongen svagt, men tyckte ändå det fanns positiva tecken senast mot Spurs, och värdet ligger för mig på att bortalaget tar poäng.

PREMIER LEAGUE
16. Bournemouth 5 1 1 3 6 9 -3 4
19. Sunderland 5 0 2 3 6 11 -5 2

Bournemouth hemma
2 0 1 1 1 2 1

Formen
F, O, V, V, F

Senaste match
Norwich - Bournemouth 3-1

Sunderland borta
2 0 1 1 4 6 1

Formen
F, O, V, O, F

Senaste match
Sunderland - Tottenham 0-1

Två lag som kommer från 0 poäng. Nykomlingen Bournemouth torskade borta mot en annan nykomling i Norwich (1-3) och Sunderland åkte på 0-1 hemma mot Tottenham. Tycket ändå att Black Cats höll rätt så bra mot Spurs, men offensiven var lite väl lättläst. Bortaplan nu och möjlighet att ligga på omställningar. Tror Sunderland är väldigt, väldigt sugna på en bra insats här och med tanke på att de saknar trepoängare ser man säkerligen sin chans här mot en nykomling. Bournemouth har ett par goa spelare som Artur Boruc i kassen, Matt Ritchie på kanten men i övrigt mycket Championship över laget. Betydligt mer erfaret i Sunderland där Dick Advocaat fått ytterligare en vecka att lära känna sin trupp och tycker som sagt att matchen sist var ett fall framåt.

Preliminära elvor (The Guardian)

Borunemouth (4-4-1-1) Boruc - Francis, Cook, Elphick, Smith - Ritchie, O'Kane, Surman, Pugh - Murray - Wilson

Avbräck: Arter, Gradel, Mings, Daniels (osäker)

Sunderland (4-4-1-1) Pantilimon - Jones, O'Shea, Kaboul, Van Aanholt - Lens, M'Vila, Gà³mez, Borini - Toivonen - Defoe

Avbräck: Matthews, Watmore

SPELTIPS
Nykomling som olikt Watford inte förstått att de måste förstärka ordentligt för att ha en chans på kontraktet. Nej, jag tror Bournemouth får en tuff säsong med den här truppen och därför känns det skumt att Sunderland - som har ett betydligt mer namnkunnigt lag - ska vara så pass uträknat. De gjorde en helt ok insats mot Spurs och kan man ta med sig spelet därifrån bör det bli minst en minne här. Lirar Sunderland att vinna +1 asian (pengarna tillbaka vid uddamålsförlust) med 3/5 units.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip