Speltips

Speltips Valencia - Real Betis

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-19 18:00 Spela här

Speltips Valencia - Real Betis
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.20 Speltips: Över 2.5 & ja
2015-09-19 18:00 Valencia - Real Betis Över 2.5 & ja 2.20 master

NYHET: Äg travhäst med vännerna på Rekatochklart. Besök Stall RK -bloggen under bloggar för mer info om vår nya andelshäst!

Matchen startar 18:15 och livestreamas av bet365 .

Intressant möte i La Liga idag mellan Valencia och Real Betis. Två lag som har sin styrka i offensiven, och svagheten i defensiven. Det blir inte lättare av att båda lagen har defensiva bekymmer inför dagens möte.

Valencia saknar målvakterna Alves och Ryan. Jamue debuterade mot Gijon och överraskade med att storspela och hålla nollan. Men senast blev det tre insläppta baljor när laget tog emot Zenit i CL. Hursomhelst är det tunga avbräck då första och andre-målvakten saknas.

Defensiven har för övrigt lämnat en hel del att önska. På bortaplan har det sett bättre ut, men man har ännu inte hållit nollan på hemmaplan. Sen är det värt att tillägga att man lät nykomlingen Gijon komma till väldigt många lägen, och utan en Jamue som hade sin dag i målet, kunnat rinna iväg.... Saknaden av Otamendi är nog för stor....

Real Betis är en intressant nykomling. Duktigt lag med mycket fotboll i sig. En fin offensiv där man fortsatt har förra årets skyttekung i Segundan, Ruben Castro. Har bland annat värvat in Joaquin som direkt stod för en assist i debuten. Kommer höja det här Real Betis. Kul att Joaquin åter är tillbaka på Mestalla där han tillbringade en del av sin tid.

Dock är detta Betis akilles häl helt klart defensiven som inte är något att hurra över. Förvisso höll man nollan senast mot Sociedad, men på bortaplan mot Real Madrid såg det för-jävligt ut. Släppte till alldeles för billiga mål och chanser. Och det lär inte bli mycket lättare mot Valencia som har en vass offensiv. Dessutom saknar Betis ett par spelare i defensiven, Pezzella och Piccini. Sedan är mittfältaren Petros avstängd efter rött kort senast.

Valencia ses som storfavoriter och bör helt klart sätta dit några baljor, men att dom håller nollan ser jag som högst otroligt med tanke på förutsättningarna. Avbräcken, och att Valencia hade CL-match tidigare i veckan, vilket underlättar en del för gästande Real Betis.

Spel:
Valencia - Real Betis Över 2.5 mål + BLGM @ 2.20
7/10 U

Lycka till vid rygg.

master - 19 September, 2015, 11:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!