Speltips

Speltips Manchester City - West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-19 18:30 Spela här

Speltips Manchester City - West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.725 Speltips: U3.5
2015-09-19 18:30 Manchester City - West Ham U3.5 1.725 Akberg

NYHET: Äg travhäst med vännerna på Rekatochklart. Besök Stall RK -bloggen under bloggar för mer info om vår nya andelshäst!

STARTELVOR:
Manchester City: Hart, Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov; Touré, Fernandinho; De Bruyne, Silva, Sterling; Agüero.
West Ham: Adrián; Jenkinson, Reid, Tomkins, Cresswell; Noble, Obiang; Lanzini, Payet, Moses; Sakho.

Ett speltips till kvällens 18.30-match på Etihad Stadium mellan Manchester City och West Ham. Andra matchen i rad för hemmalaget på kort tid då City mötte Juventus i tisdags. Jag hade tyvärr inte möjlighet att se matchen då Malmö spelade i Paris samma kväll, och det ville man ju inte missa. Aningen förbluffad över att vi erbjuds ett så pass högt odds på underspelen i detta möte. City har hemmaplan och vi har fått sett ett lysande försvarsspel från laget i denna inledning på ligan. En förlust i den inledande match på gruppspelet i Champions League tär på humöret för att sedan så tätt inpå komma tillbaka till ligaspelet. Njae.

Tabell:
1. Manchester City 5 5 0 0 +11 15p
5. West Ham 5 3 0 2 +5 9p

Två lag som håller till i övre delen av tabellen. City ångar på med full pott på de fem inledande matcherna, och inte en enda insläppt balja. Kommer första idag mot The Hammers? West ham har också inlett ligan hyfsat starkt med 9 poäng. Har två raka vinster i ligan, 2-0 mot Newcastle och 3-0 mot Liverpool. Imponerar helt klart.

Läget i lagen:
Manchester City saknar Nasri, Zabaleta och Clichy. Kompany skadade sig i mötet mot Juventus i veckan, Nicolas Otamendi kan därmed möjligen få sin en startplats.
Det ska inte vara någon fara med Aguero, sett skademässigt. Oklart dock om han startar.
West Ham: Song, O´Brien och Valencia.

Kommentar:
Priserna är låga på hemmalaget och många tror på ännu tre enkla poäng för de ljusblå. Finns också de som tror att West Ham kommer kunna stå upp väl och spelar handikappspel på bortalaget. Jag riktar dock in mig på andra spelformer. Båda lagen har visat prov på fint försvarsspel på senare tid och med City på hemmaplan, som har spelat Champions League i veckan, kanske inte kan gå fullt ut här energimässigt. Bör dock kunna stå emot The Hammers hyfsat.

Jag spelar under 3.5 mål till 1.725, med 2/5 units.

Twitter@HolmbergAke

Trevlig helg!

Akberg - 19 September, 2015, 17:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!