Speltips

Speltips Bolelli - Rublev

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-20 11:30 Spela här

Speltips Bolelli - Rublev
Land: Ryssland Liga: Davis Cup
Odds: 1,66 Speltips: Bolelli
2015-09-20 11:30 Bolelli - Rublev Bolelli 1,66 Tennistipset

Faktum är att Bolelli är några nummer för stort för sin motståndare. Davis Cup är alltid speciellt, det är ett hedersuppdrag att spela Davis Cup & för Rublev är detta ett nyss fönster. Rublev är inte van att delta i såhär stora sammanhang. Han är blått 17 år (född 1997) & deltar alltså i DC på hemmaplan, då förstår ni den ofantligt stora pressen som vilar på hans axlar.

Rublev har gjort det stabilt på Challenger-nivå i år. Dock har han endast vunnit 5 av 13 matcher på ATP-touren under 2015. Att han besitter en ofantligt står talang är det ingen snack om, men han har enormt mycket att jobba på rent mentalt. Jag är säker på att han är en framtida superstjärna inom sporten, men han är fortfarande väldigt ung & har massvis med saker att jobba på. Han deltog i första mötet mot Fognini & förlorade med 7-6 6-2 6-2.

Tillskillnad från Rublev, så har Bolelli haft ett stabilt år på ATP-touren. 24-19 som matchfacit på ATP-nivå får klassas som klart godkänt, framförallt när han deltagit i majoriteten utav Masters 1000 turneringarna, där de bästa spelarna deltar. Bara i år, har han besegrat spelare som Anderson, Baghdatis, Raonic, Querrey & Rosor för att nämna några. Bolelli är enormt solid från baslinjen har en forehand som håller hög kass.

Som sagt, det skiljer några nivåer mellan dessa herrar. Bolelli spelar kontinuerligt matcher på ATP-nivå medans Rublev spelar majoriteten utav sina matcher på Challenger-nivå. Synar Bolelli som matchvinnare @1,66 på bet365 .

Tennistipset - 19 September, 2015, 17:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!