NYHET: Äg travhäst med vännerna på Rekatochklart. Besök Stall RK -bloggen under bloggar för mer info om vår nya andelshäst!

Tar ett spel såhär sent på kvällskvisten. Tottenham tar emot lovande Crystal Palace, The Eagles som tränas utav Alan Pardew har något speciellt på gång och man kan bara njuta av att se laget spela. Här kanske många tror på en enkel seger för hemmalaget men jag tycker inte att det har sett helt fungerande ut hos söndagens hemmalag, ser värdet ligga på andra sidan. Nästintill två gånger pengarna på dubbelchans till Crystal Palace favör nöjer jag mig gott med.

Tabell:
7. Crystal Palace 5 3 0 2 +2 9p
16. Tottenham 5 1 3 1 0 6p

Tottenham må ha hållit nollan i de två senaste ligamatcherna men tycker inte att det har sett allt för ljust ut framåt, ineffektivt och avvaktande. Vann senast med 0-1 borta mot Sunderland, efter mål i den 81:a minuten av Ryan Mason. Lagets första trepoängare, innan dess tre raka kryss(Stoke, Leicester & Everton) och förlust i premiären mot Man United.

Crystal Palace mötte senast serieledande Man City på Selhurs Park i London. Gjorde en riktigt fin match där laget flera gånger var uppe och hotade gästerna, Palace orkade tyvärr inte hela vägen och i den 89:e matchminuten gjorde Iheanacho 0-1. Möjligen att The Eagles var värda en poäng i det mötet, aningen ovassa avslut dock. Nyförvärvet Cabaye imponerar och jagar sitt andra ligamål.

Läget i lagen:
Tottenham: Saknar Bentaleb. Dier och Mason är ännu aningen frågetecken, skadefria men möjligen inte matchtränade nog. Dembele och Eriksen har fått fortsatta problem efter landslagsuppehållet och en startplats är osäker. I torsdagens Europa League-match starta laget med följande: Lloris. Trippier, Alderweireld, Wimmer, Rose. Carroll, Dier. Townsend, Alli, Lamela. Heung-min. Många spelare som dock brukar få chansen till speltid i EL-matcher.

Crystal Palace: Delaney, Ledley och Wickham är ännu osäkra inför spel i söndagens match. Ward och Chamakh missar matchen. Man bör kunna ställa upp med princip samma elva som i vinsten mot Chelsea, bortsett från att Ward byts ut till Martin Kelly på högerbacken, troligtvis. Och kanske att Hangeland startar istället för osäkra Delaney på mittbacksposition. Annars Wickham, Puncheon, Sako och Zaha på den offensiva biten.

Spel: X2 till 1.94 hos SBObet ser jag värde i, finns även hos bet365 . Tas med 1.5/5 units. Tottenhams offensiv har inte imponerat på mig i denna inledning på ligan. Om Hangeland och Dann bara kan få det tätt på mittbackspositionerna i Crystal Palace så bör detta gå hem.

Trevlig söndag på er!
Twitter@HolmbergAke

EDITERAD 2015-09-20 11.58:07

This is the stats tab
This is the post tip