NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Vi fortsätter med ATP-turneringen i ST. Petersburg & det är Spanjoren Tommy Robredo, som ställs emot Ryssen Mikhail Youzhny. Detta är två spelare som levererat helt olika resultat & därav finner jag ett spelvärde på Robredo.

Robredo har varit lite småskadad från & till under 2015. Trots detta, så har han levererat stabila resultat. Ett matchfacit på 19 vinster samt 16 förluster på ATP-Touren får klassas som godkänt. Robredo trivs att spela på relativt snabba inomhusbanor, trots att han är en grusspecialist. Förra året nådde han final i både Schenzen samt Valencia, båda gångerna stod Andy Murray i vägen.

Youzhny upplever en av sina sämsta år på ATP-touren. 9-20 i matchfacit under 2015 säger det mesta om hans prestation i år. Han har tappat enormt mycket på rankingen & är i skrivandet stund rankad 93. Det gäller kanske att inse verkligheten, han är 33 år & har tappat sin explosivitet. Självförtroendet är med all säkerhet inte på topp & när Robredo står på andra sidan, som är i bättre dagsform, så kommer Youzhny få det kämpigt.

Oddset på Robredo lite för högt, framförallt när Youzhny inte levererat några resultat under året. Nyper Robredo som matchvinnare @1,61 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip