Speltips Delbonis - Mahut

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-09-23 19:30
Land: Frankrike
Liga: ATP Metz
Odds: 1,76
Speltips: Mahut -3,5
Spela på Speltips Delbonis - Mahut
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Mahut -3,5
NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Om man skulle ranka Frederico Delbonis som inomhusspelare är jag högst tveksam om han skulle vara bland de 150 bästa i världen. Han trivs inte med att ta bollen lågt och hans toppspinn biter inte särskilt bra på underlaget. Men det är såklart en vanesak också. Han är inte direkt skolad på snabba inomhusbanor och spelar ytterst sällan den här typen av turneringar.

Jag undrar om han inte bara slår två flugor i en smäll. Argentina spelade ju DC i helgen mot Belgien och det vore ju ologiskt att åka till Brasilien för att spela en Challenger på grus när det spelas en ATP-turnering runt hörnan som han är direktkvalificerad till.

Nu är det inte vem som helst han möter heller. Nicolas Mahut är en av de spelarna som höjer sig allra mest på hemmaplan. Hans serve- och volleyspel passar utmärkt på det här underlaget och det är allmänt känt att Delbonis har extremt svårt mot låga slicade bollar (som är ett av Mahuts främsta vapen)

Dessutom har ju Mahut gjort en riktigt bra säsong så här långt. Han började året med att åka ur kvalet i Australian Open mot Jan Hernych, sedan dess har han inte haft en enda formsvacka och har plockat två titlar: en på gräs och en inomhus (CH).

Tror att det här blir envägstrafik och spelar Mahut -3,5 till 1,76 hos Unibet
Spela på Delbonis - Mahut hos Unibet
Poldan - 23 September 2015 - 09:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: