Randers borta mot Esbjerg ger otroligt fina 2,60. X2 finns till 1,45 och Över 1,5 på Randers finns till 2.50.

Randers har inlett säsongen på ett imponerande sätt och befinner sig på en 3:e plats. Dock kommer laget från en storförlust mot giganterna Köpenhamn med klara 3-0 på Parken. Är annars kända för sitt grymma bortaspel, innan dess hade man bland annat två raka bortasegrar mot Odense och Ålborg.

Esbjerg inledde säsongen katastrofalt men har kommit igång på sistone och kommer från en 4-2 seger över Odense. Den vinsten kostade dom dyrt då man fick två avstängda spelare, kanske på sina två bästa spelare. Mittfältaren Lekven och anfallaren Nielsen. Blytunga avbräck. Sedan tidigare har man tre spelare på skadelistan.

Det ger en klar fördel till Randers som är skadefritt och som kan starta med bästa möjliga manskap. På topp har man svenska duon Ishak och Lundberg där den sistnämnda imponerat stort inledningsvis och leder skytteligan med sina sju mål.
Viktor Lundberg målskytt går att spela till 3,00 vilket är ett bra spel.

Sedan har Randers på senare år varit nån sorts av mardrömsmotståndare för Esbjerg då Randers inte förlorat på 6 senaste möten lagen emellan. Det har inneburit fem segrar och en oavgjord.

Med tanke på förutsättningarna ser jag bra chanser i att bortalaget Randers plockar samtliga poäng och när vi får fina 2,60 är det bara att spela!

Spel: Randers @ 2.60 bet365

Intressant...
Viktor Lundberg Målskytt @ 3.00
Randers+BLGM @ 5.50

Lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master :)

This is the stats tab
This is the post tip