Speltips

Speltips Granada - Real Sociedad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-22 22:00 Spela här

Speltips Granada - Real Sociedad
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.87 Speltips: Ö 2.5 & ja
2015-09-22 22:00 Granada - Real Sociedad Ö 2.5 & ja 2.87 master

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Tre La Liga matcher under tisdagen, i den sista som spelas mellan Granada och Real Sociedad luktar det målrikt lång väg. Sedan när man får syn på oddsen på överspel i matchen, ja då var det bara att spela.....

Jämn match är att vänta vilket även oddsen i matchen antyder, men målrikt kan det mycket väl bli. Vi får Över 2,5 till 2.40. BLGM till 2.00. Vad får vi då om vi slår ihop båda dessa spel? Jo, 2.87. Med tanke på att man enkelt kan förutspå att det kommer bli jämnt ute på plan, så förväntar man sig i så fall att båda lagen nätar, om man nu tror på en hel del mål. Därmed är, Över 2,5 mål & BLGM till 2,87 matchens bästa spel. För den mindre ''våghalsige'' fungerar dom två ovannämnda spelen utmärkt.

Ja, vart ska vi börja? Hemmalaget....
Granada har nätat i 3/4 matcher hittills, trots det står man med tre förluster och ynka en seger. Enkelt att räkna ut att man har släppt in mål i samtliga matcher än så länge. På hemmaplan har det gått som värst.
6 insläppta mål och då har ändå motståndaren inte varit så starkt. Både Eibar och Villarreal har som gästande lag kommit och vunnit över Granada med siffrorna 1-3. På bortaplan har det sett desto bättre ut.
Getafe har besegrats med 1-2 och senast blev det en knapp och (oförtjänt?) förlust borta mot Real Madrid. Man visade upp ett fantastiskt spel mot Real Madrid och hade bud på flera mål, dessutom fick man ett mål felaktigt bortdömt. Vassa kontringar matchen igenom, men mycket slarv i avsluten inte minst av Success.
Men det såg lovande ut, definitivt.

Laget har inga nya avbräck, utan läget är som det varit på senare tid, att man får klara sig utan mittfältarna Ruben Perez och Piti.


Real Sociedad då. Laget har mött ganska svaga lag inledningsvis men ändå inte fått utdelning. Startade med två raka 0-0-matcher mot Deportivo och Gijon för att sedan förlora med 1-0 mot Betis. Senast blev det dock målexplosion då man förlorade med 2-3 mot mediokra Espanyol(stora delar av matchen med en man mindre).

Visst har man en duglig defensiv när man har samtliga tillgängliga. Men så fort man saknar spelare defensivt så brukar det inte gå lika bra. Stjärnan, i mitt tycke, lagets bästa spelare, mittbacken Inigo Martinez, var med i lagets två första ligamatcher innan en skada stoppade honom från spel på ett tag. Laget höll nollan i båda första matcherna med Martinez på plan, efteråt har det gått mindre bra. 1-0 förlust mot Betis. Och senast - 2-3 hemma mot Espanyol. Ok, visst var det utvisningen som förstörde en hel del, men samtidigt är det aldrig bra att släppa in tre mål på dryg halvlek. Men nu kommer vi till det stora problemet inför matchen.

Rulli i Sociedad-målet saknas till matchen då det var han som ådrog sig det röda kortet. En väldigt bra målvakt, topp 5 i La Liga enligt mig. Oier som hoppade in senast är helt klart en sämre målvakt, och det var inte direkt någon drömstart för hans del på säsongen. Tre baljor bakom sig. Ett STORT AVBRÄCK.

Sedan tidigare saknar man backarna Zaldua, Raul Navas och Carlos Martinez varav den sistnämnda är en tänkbar startspelare. Med andra ord är det väldigt tunt defensivt sett i Sociedad-lägret inför matchen mot Granada.
Offensivt sett ser det intressant ut med Vela, Agiretexe, Canales, Bruma, Jonathas... Fin offensiv minst sagt. Massor av alternativ.

Möten lagen emellan: 4/5 senaste har båda lagen nätat. 3/5 senaste har det gått över 2,5 mål.

Sist men inte minst, det handlar om två lag som är i stort behov av seger. Det har gått trögt inledningsvis och det är dags för en trepoängare. Det är två bra lag som bevisat det flera gånger, Sociedad vet vi sedan tidigare har ett bra lag speciellt offensivt sett där Vela sticker ut och kan avgöra matcher på egen hand. Och sedan har man ett antal gånger sett Granada spela en fin och snabb fotboll, senast mot Real Madrid var man riktigt bra och förtjänade ett bättre öde, jag kan tänka mig att självförtroendet är på topp trots förlust och att laget är oerhört sugna på tre härliga poäng! Och Sociedad är inte längre i behov av någon 0-0 match.....

När vi summerar all den här text, så är det inget snack om saken att det mesta talar för en jämn och målrik tillställning.

Bolagen erbjuder höga odds och då klipper vi till!

Mitt spel: Över 2,5 mål & BLGM @ 2.87

Mindre våghalsig? Finns BLGM till 2,00 och Över 2,5 mål till 2,40.

Lycka till vid rygg!

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master :)

master - 22 September, 2015, 06:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
master - 2015-09-22 16:39:51

Om man tror på en jämn match så är över 2.5+blgm det spelet med mest spelvärde.
Lycka till om du spelar nåt! :)

Presidento - 2015-09-22 15:44:08

Måste väl ändå vara bättre att köra ö2.5 mål till 2.40. Skiljer ju bara 0.47 upp till Blgm o ö 2.5. 3-0 0-3 kan det ju tex sluta. Anta att ena laget får ett snabbt rött. Men själv tror jag på rak 1. 1-0 eller 2-0 Granada. Så då rycker ju ö2.5 oxå.