NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

ATP Metz och två fransmän som kvalade in till turneringen gör upp i första omgången.

Vasselin börjar allt mer lägga singeln åt sidan och inom kort är jag säker på att han kommer satsa på dubbeln helhjärtat. Fransmannen är idag rankad 165 och det var senaste runt 2008-2009 som han var såhär dåligt rankad.
Dock har Vasselin 5:2 i matcher på indoor hardcourt och det har sin anledning. Vasselin är en väldigt bra returnerare och nätspelare vilket passar honom perfekt på detta underlag. Han körde över Michael Venus och Couacaud i kvalet och tappade endast 8 gem på dessa två matcher.


Senast Schepper spelade på hardcourt innan denna turnering var i slutet av Mars. Här i kvalet har han besegrat Nys och Lestienne i raka set.
Kenny De schepper har en bra första serve, men det är nog det. Han är usel från baslinjen och på detta snabba underlag har han väldigt svårt att hinna med. Schepper som dessutom har en enhandsbackhand har väldigt svårt timea den låga bollstudsen.

Spelar Vasselin smart vinner han denna match. Det som krävs är att få scheppers serve i spel och ta sig fram på nät.

1.62 på Vasselin hos Bwin är bra.

Lycka till vid rygg.


This is the stats tab
This is the post tip