Speltips

Speltips Silkeborg - AGF Århus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-22 20:00 Spela här

Speltips Silkeborg - AGF Århus
Land: Danmark Liga: Danska Cupen
Odds: 2,05 Speltips: 2
2015-09-22 20:00 Silkeborg - AGF Århus 2 2,05 LelleSandahl

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

OBS! Avspark 20.15.

Haft god lycka i Danska Cupen den här hösten och kör vidare på ett spel i omgång 3. Silkeborg rasade ur Superligan förra säsongen och torskade sin senaste ligamatch efter en svag insats. Möter AGF Århus som kommer rotera på något håll, men som vill vidare i cupen och har ett bra mycket bättre lag än mittenlaget en division under.

SUPERLIGAN
9. AGF 9 2 4 3 13 14 -1 10

Formen
F, F, O, O, F

Senaste match
AGF - SönderjyskE 1-2

DIVISION 1 (motsvarande Superettan)
8. Silkeborg 9 3 3 3 7 9 -2 12

Formen
F, O, V, O, F

Senaste match
Silkeborg - Vejle 0-2

Hemmalaget Silkeborg har inte fått någon lysande start på säsongen efter att man rasat ner från Superligan. Blott tre segrar på nio matcher visar att det är mycket som inte stämmer ännu för nybygget. Såg höjdpunkter från helgens match mot tabelltvåan Vejle, och försvarsinsatsen lämnade MYCKET att önska när bortalaget reste hem med tre poäng i bagaget (0-2). Inte heller offensiven såg ut att klicka särskilt väl där. AGF har två raka torsk i Superligan men senaste matchen mot SönderjyskE (1-2) var ändå ett fall framåt.
- Vi gör många saker rätt i spelet. Det skall vi förfina och göra ännu bättre, samtidigt som vi tar tag i de detaljer som gjort att vi tappat poäng på slutet. Jag är uppriktigt glad över hur vi utvecklat oss själva. Vi ska se till att få till det sista, och det börjar med att gå vidare i cupen i morgon, säger tränaren Morten Wieghorst.
AGF väntas rotera på ett par positioner men reser med en stark 19-mannatrupp - samma som i den senaste ligamatchen. Silkeborgs coach Kim Poulsen får klara sig utan Frank Hansen, Gustav Dahl, Ari Mohr Jonsson och Nicolaj Köhlert.

AGF tog sig vidare genom 8-1 borta mot Kjellerup som lirar motsvarande division 2. Silkeborg vann borta mot motsvarande division 1-laget Svendborg med 3-0.

SPELTIPS
Silkeborg är inte i någon kanonform och verkar inte ha fått ihop ett lag som kan slåss för att gå upp direkt till Superligan igen. AGF är spelmässigt på G även om inte resultaten gått deras väg sista veckorna. Tror favoriten är sugen på att vinna igen och spelar AGF att vinna till 2,05 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

OBS! Avspark 20.15.

LelleSandahl - 22 September, 2015, 13:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!