Speltips

Speltips Haider-Maurer - Thiem

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-23 15:00 Spela här

Speltips Haider-Maurer - Thiem
Land: Ryssland Liga: ATP ST. Petersburg
Odds: 1,83 Speltips: Haider-Maurer + 1,5 set
2015-09-23 15:00 Haider-Maurer - Thiem Haider-Maurer + 1,5 set 1,83 Tennistipset

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Ett helösterrikiskt möte stundar i den första omgången av ATP-turneringen i ST Petersburg. Dominic Thiem drabbar samman med landsmannen Haider-Maurer, två spelare som har benkoll på sin motståndare. Dessa herrar spelar tillsammans i det Österrikiska DC-laget & vet mycket väl vad som kommer vänta vid matchstart.

Thiem upplever sitt bästa år på ATP-touren. För några månader sedan vann han sin första ATP-titel & backade upp det med att vinna ATP-turneringen veckan efter. Thiem är en utpräglad grusspecialist som har 20 vinster samt 6 förluster på underlaget. Denna match i Ryssland spelas dock på hardcourt & där har han 10 vinster & 11 förluster under 2015. Ja, vi kan konstatera att Thiem missgynnas enormt av det snabba hardcourt underlaget i Ryssland.

Haider-Maurer är även han en utpräglad grusspelare. Han har 6 vinster samt 6 förluster på hardcourt under 2015. Inget facit som sätter skräck på motståndet. Dock uppträdde han exceptionellt bra i US-Open för några veckor sedan, där han besegrade Pospisil innan han blev demolerad av Djokovic. Haider-Maurer är en stabil baslinjespelare med en stabil serve.

Dessa herrar har mötts två gånger under 2015, båda gångerna har det blivit 3 set. Oddsen på att Haider-Maurer minst plockar ett set är alldeles för högt & jag synar Haider-Maurer + 1,5 set till @1,83 på William Hill .

Tennistipset - 22 September, 2015, 14:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!