Speltips

Speltips Palermo- Sassuolo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-23 20:45 Spela här

Speltips Palermo- Sassuolo
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.83 Speltips: BLGM
2015-09-23 20:45 Palermo- Sassuolo BLGM 1.83 Jolinho

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Dags för en rek igen. Har hittat ett roligt lir på förhand i Serie A.

Det är mellan Palermo som tar emot Sassuolo hemma. Ett Sassuolo som fick med sig 2-2 borta mot Roma sist starkt!

Mitt spel är BLGM!

Palermo har spelat fyra matcher och har 2-1-1 i statistik alltså två vinster en oavgjord och en förlust. På dessa matcher har man 6-5 i målskillnad och 2/4 matcher har slutat med BLGM, man spelade bland annat 2-2 mot Carpi sist på hemmaplan och senast mot Milan gjorde man 2 mål borta vilket är bra gjort. I Palermo finner vi som bekant Oscar Hiljemark som stod för de två målen mot Milan, men även Robin Quaison. Två spännande spelare som Palermo har nytta av. Palermo har nätat i samtliga 4 matcher i Serie A.

Sassuolo gjorde som sagt 2 mål borta mot Roma sist och vi hittar skyttekungen i Antonio Floro Flores som nätat 3 strutar för Sassuolo, Vi vet dock vilken kapacitet det finns i Berardi när han kommer igång igen. Positivt är att flera har bidragit med mål. Sassuolo har 2-2-0 och är alltså obesegrade efter 4 omgångar vilket inte säger allt för mycket men tittar man på resultaten så har man bl.a dängt Napoli hemma och nu senast tog man poäng mot Roma borta. Man har 7-5 i målskillnad och 3/4 matcher har det blivit BLGM. Sassuolo har nätat i samtliga 4 matcher i Serie A.

Två lag som varit ganska målglada inledningsvis av säsongen och som inte än har gått av planen mållösa, inte är allt för täta bakåt samt har börjat säsongen piggt bådar för en rolig match med några baljor förhoppningsvis.

Inga skador på nyckespelare vad jag noterat.

Synar därav BLGM till @1.83, hur gör ni? :)

Överspelet till @2.05 är också intressant.

Ha en fin lillördag!

Jolinho - 22 September, 2015, 23:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!