Speltips Herbert - Stakhovsky

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-09-23 14:00
Land: Frankrike
Liga: Metz
Odds: 1.69
Speltips: Herbert
Spela på Speltips Herbert - Stakhovsky
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Herbert
NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Dags för ett av hemmahoppen vid namn Herbert att ta sig an Stakhovsky. Dessa herrar möttes i Juli detta år under Winston Salem, då vann Herbert enkelt med 6:3 6:2. Denna gång är det dock mer som talar för Herbert enligt mig.

Herbert har haft störst framgång i dubbeln detta år ihop med Mahut där de nådde final under Australian Open och vann Us Open ihop. Framgången i Herbert spel är hans serve, nätspel och returer. Men han är även väldigt stabil från baslinjen. Kollar vi hans matcher på hardcourt sedan Wimbledon har han 9 vinster och 3 förluster. Förlusterna har varit emot Youzhny, Agut och Anderson. Vinsterna emot : Kokkinakis, Stakhovsky, Busta, Bedene, Baghdatis, Johnson och några challengerspelare i kvalomgången till Winston Salem. Detta snabba underlag gynnar givetvis Herbert som även har hemmaplan. Hans serve biter väldigt bra på detta underlag och han kan även utnyttja sitt nätspel som är väldigt bra.

Stakhovsky har varit allt annat än bra sedan hardcourt säsongen drog igång efter Wimbledon. Han har ett matchfacit på 7 vinster och 5 förluster. Av dessa 7 vinster kom 4 av de i en challengerturnering förra veckan där han dessutom förlorade finalen emot Khachanov. Han har i dessa sju vinster dessutom tappat set i 5 av matcherna och då är det emot spelare som : Peliwo (rank 495) , Ivashka (rank 400) och Langer (rank 194).


Herbert vann sist och nu är det dessutom mer som talar för honom (snabbare underlag och hemmastöd). Jag såg tre av Stakhovsky matcher förra veckan och det såg riktigt dåligt ut stundtals, då var det sämre motstånd han mötte dessutom.

1.69 på Herbert hos Unibet måste ses som väldigt bra.

Lycka till vid rygg.
Spela på Herbert - Stakhovsky hos Unibet
Tennistipset - 23 September 2015 - 01:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: