Speltips

Speltips Tsonga - Mischa Zverev

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-23 16:00 Spela här

Speltips Tsonga - Mischa Zverev
Land: Frankrike Liga: Metz
Odds: 1.72 Speltips: Zverev +5,5
2015-09-23 16:00 Tsonga - Mischa Zverev Zverev +5,5 1.72 Tennistipset

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

Givetvis ska hemmahoppet Tsonga vara favorit denna match och han bör besegra Mischa men såhär pass underskattad borde inte Mischa Zverev vara.

Mischa Zverev, storebrebror till lovande Alexander Zverev har inte alls samma spelstil som sin lillebror. Mischa Zverev kör enbart serve/volley men han gör det väldigt bra, det ska han ha. Mischa har dessutom en fördel här i mötet med Tsonga att han är vänsterhänt. Mischa kommer serva majoriteten av sina servar på Tsongas backhand och sedan bege sig framåt. Får Tsonga returen i spel kommer Zverev lägga den lågt på Tsongas backhand och då ska ni veta att det inte är en enkel uppgift för tsonga att passera Mischa. Tsonga har en väldigt dålig backhand och på detta snabba underlag blir det givetvis jobbigare för honom. Här i kvalet har Mischa gjort det bra, han har besegrat Groll, Brands och Busta.


Kollar vi Tsongas vinster sedan Hardcourt säsongen drog igång igen har endast 4 av 22 set slutat under 8,5 gems. Så sannolikheten att Zverev plockar minst 3 gem varje set är hög. Skulle Zverev börja serva och han dessutom blir bruten en gång under setet skulle det betyda att första set slutar 6:4 till Tsonga. Då behöver Zverev plocka 3 gem andra set och även det setet kommer han börja serva och då krävs det ett dubbelbreak av Tsonga.


Mischa spelstil passar bra emot Tsongas dåliga backhand. +5,5 på tysken till 1.72 på bet365 är bra.

Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 23 September, 2015, 01:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!