Speltips

Speltips Montpellier - Monaco

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-24 19:00 Spela här

Speltips Montpellier - Monaco
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.10 Speltips: BLGM
2015-09-24 19:00 Montpellier - Monaco BLGM 2.10 master

NYHET: Äg travhäst tillsammans med vännerna här på Rekatochklart. Besök Stall RK-bloggen under Bloggar i menyn för mer info om vår nya andelshäst!

En torsdag med få matcher, men ett intressant spel finns att hämta. Det handlar om matchen i Ligue 1 mellan Montpellier och Monaco.

OBS: Matchstart 18:55.

Två lag i stort behov av seger efter usla insatser i början av säsongen. Monaco har 2-2-2 efter sex spelade omgångar, medan Montpellier är sist med en ynka poäng. Svårt att sia om vilket av lagen som är mindre nöjda med inledningen av säsongen, men en sak är säker, det har blivit dags att hämta fler poäng....

Varför finns det ganska bra chanser till BLGM? Jo, det är just det här med att båda lagen skulle må bäst av en seger, ytterligare poängtapp och man skulle verkligen vara inne i skiten.

Som tur är, har Montpellier ganska skadefri trupp. Det enda avbräcket är målvakten Jourdren som ådrog sig en skada efter två omgångar. Ett stort avbräck då det är lagets första målvakt. Ligali har ersatt honom i målet och kommer stå även mot Monaco.

Montpellier har helt klart en duglig offensiv men har trots det haft ofantligt svårt att göra mål. Berigaud, Yatabare och Boudebouz, bl.a. Laget har dock gjort mål i sina två senaste matcher, vilket betyder att det går framåt i alla fall.

Monaco då? Inlett uruselt. Haft en hel del Europa-matcher på schemat också, vilket naturligtvis har lett till en hel del trötta ben och mindre bra insatser. Man kommer från en 2-3 förlust hemma mot Lorient vilket är helt obegripligt för att klassas som ett topplag i Ligue 1. Defensiven var inte direkt något att hurra över i den matchen. Har annars hållit nollan i endast två matcher denna säsong. Borta mot Ajaccio som gav Monaco en rejäl match där Monaco hade gud på sin sida vid flera tillfällen. Och hemma mot Lille tidigt in på säsongen.
Annars har det som sagt runnit bakåt, och jag tror definitivt inte att man håller nollan borta mot ett Montpellier som verkligen måste gå för seger.

Sedan gör det inte lättare att Moutinho lär missa matchen, spelaren som håller igång Monacos spel och är en given man i startelvan. Sedan tidigare saknar Moutinhos kollega bredvid honom, Toulalan. Det har runnit iväg utan Toulalan, och jag tror att det blir ännu mer ostabilt utan Moutinho. Tyvärr alldeles för svagt mittfält, vilket är oerhört viktigt i dagens fotboll.

Att Monaco dock gör mål ska väl bara ske. Ett bättre lag i grunden och har massor av offensiv kvalité både i startelvan och på bänken. Återstår att se vilka tre som startar längst fram...

Det känns som en böljande match, där båda lagen är sugna efter en seger och jag tror att det kommer leda till att åtminstone båda lagen gör mål i matchen. För Monacos del blir det nog inga problem med tanke på den fina offensiven man har tillgå. Sedan att Montpelliers ordinarie målvakt Jourdren fortfarande saknas underlättar ännu mer. Montpellier har nätat två matcher i rad och nu mot ett ostabilt Monaco utan sina två bästa mittfältare kan man mycket väl få fina ytor. Trots endast två gjorda mål finns det duktiga spelare framåt som mycket väl kan skaka om ett för tillfället skakigt Monaco.

Över 2,5 finns till 2.50. Över 2.5+BLGM finns till 2,87. Men för en gångs skull tar jag den ''säkra vägen'' och spelar BLGM till 2.10 - vilket jag ser bra spelvärde i med tanke på förutsättningarna.

Mitt spel: Båda lagen gör mål © 2.10

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master :)

master - 24 September, 2015, 00:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!