Jag skulle vilja påstå att det här är ett jätteläge för Dustin Brown att skrälla. Hans spelstil passar perfekt i Metz och Wawrinka…han är ingen bra inomhusspelare.

Stan har en väldigt yvig sving och han gillar inte när det går för fort. Om det ska gå vägen för honom på den här typen av underlag måste hans timing vara perfekt - det är den inte nu.

Jag tycker faktiskt att han haft rätt dåligt timing ända sedan US Open och han är långt ifrån formstark just nu. Jag menar, fem set mot De Bakker i Davis Cup, det är under all kritik.

Dustin har redan spelat en match i Metz och det är väldigt fördelaktigt, särskilt under början av inomhussäsongen. Han räds inte stora namn och har faktiskt 1-0 i inbördes mot Stan. Dessutom kan vi blanda in motivationsbiten också. Stan spelar i princip inte 250-turneringar längre och det är egentligen under hans värdighet att spela bland basketkorgar i en fransk gymnastiksal.

Jag kollade upp lite hur Wawrinka står sig mot duktiga serve-och volleyspelare. Under morgonkaffet kom jag på två självklara:

Mahut 3-0
Llodra 1-0
…utan att Wawrinka vunnit ett set.

Dustin Brown +4,5 games till 1,68 hos Unibet och Brown rak till 5,00 hos bet365 är spelat.

This is the stats tab
This is the post tip