Speltips

Speltips Granollers - Sousa

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-24 17:00 Spela här

Speltips Granollers - Sousa
Land: Frankrike Liga: ATP St. Petersburg
Odds: 1,85 Speltips: Granollers
2015-09-24 17:00 Granollers - Sousa Granollers 1,85 Poldan

Jag tror faktiskt att Granollers slår Sousa. Han spelade väldigt bra mot Kokkinakis - som visserligen var fullkomligt bedrövlig - men han höll i bollen riktigt bra och det är precis vad hans spel går ut på. Om Granollers inte har någon säkerhet i sitt spel, då får han härva runt på Challengers, men spelar han som det bollplank har egentligen är, då ska han slå spelare som Sousa.

Det var frustrerande att se Sousa igår mot Albot. Han blev säkert breakad 6-7 gånger och han snubblade sig verkligen vidare. Han blev bruten både när han skulle serva hem andra set och matchen i tredje. Så, även om han vann, så syntes det tydligt att han faktiskt är ganska formsvag.

Sen tycker jag att Sousas inomhusstatistik är rätt missvisande. Han vann ju någon titel i Kuala Lumpor som mer liknar en grusbana än inomhusbana och han snubblade sig till final i Metz förra året med sjukt små marginaler.

Om mitt öga inte lurade mig i första omgången så ska Granollers just nu vara klart bättre än Sousa. Han finns till 1,85 hos Unibet .

Poldan - 24 September, 2015, 10:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!