Speltips Granollers - Sousa

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-09-24 17:00
Land: Frankrike
Liga: ATP St. Petersburg
Odds: 1,85
Speltips: Granollers
Spela på Speltips Granollers - Sousa
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Granollers
Jag tror faktiskt att Granollers slår Sousa. Han spelade väldigt bra mot Kokkinakis - som visserligen var fullkomligt bedrövlig - men han höll i bollen riktigt bra och det är precis vad hans spel går ut på. Om Granollers inte har någon säkerhet i sitt spel, då får han härva runt på Challengers, men spelar han som det bollplank har egentligen är, då ska han slå spelare som Sousa.

Det var frustrerande att se Sousa igår mot Albot. Han blev säkert breakad 6-7 gånger och han snubblade sig verkligen vidare. Han blev bruten både när han skulle serva hem andra set och matchen i tredje. Så, även om han vann, så syntes det tydligt att han faktiskt är ganska formsvag.

Sen tycker jag att Sousas inomhusstatistik är rätt missvisande. Han vann ju någon titel i Kuala Lumpor som mer liknar en grusbana än inomhusbana och han snubblade sig till final i Metz förra året med sjukt små marginaler.

Om mitt öga inte lurade mig i första omgången så ska Granollers just nu vara klart bättre än Sousa. Han finns till 1,85 hos Unibet.
Spela på Granollers - Sousa hos Unibet
Poldan - 24 September 2015 - 10:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: