Speltips

Speltips Ilhan - Basic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-09-25 14:00 Spela här

Speltips Ilhan - Basic
Land: Turkiet Liga: Challenger Izmir
Odds: 1,57 Speltips: Ilhan
2015-09-25 14:00 Ilhan - Basic Ilhan 1,57 Tennistipset

Kvartsfinalen av Challenger turneringen i Izmir stundar & det är hemmaspelaren Marsel Ilhan, som ställs emot Mirza Basic. Underlaget är hardcourt & Izmir är känt för sina enormt snabba HC-underlag.

Marsel Ilhan, har från att spela Challenger & ITF-matcher förra året, till att detta år spelat relativt mycket ATP-matcher. Han har totalt spelat 20 matcher på ATP-touren & vunnit 7 av dessa. På Challenger-nivå har han 20-11 i matchfacit. Ilhan trivs på de extremt snabba underlagen, framförallt med tanke på hur aggressivt han spelar från baslinjen. Trots att resultaten inte infunnit sig på ATP-touren, så har han besegrat etablerade ATP-spealre. Pratar om spelare som Alexander Zverev, Feliciano Lope & Adrian Mannarino för att nämna några.

Mirza Basic har gjort det bra i år, 37 vinster samt 18 förluster på Challengertouren är stabilt. Problemet är att Basic är ovan att möta topp 100 spelare, då han inte spelat en match på ATP-touren i år. För att han skall utvecklas & få in tempot i spelet, så måste han möta topp 100 spelare kontinuerligt.

Det skall skilja några nivåer spelarna emellan. Ilhan kommer ha hemmastödet bakom ryggen & enligt min mening, avancera till semifinal tämligen bekvämt. Synar Ilhan som matchvinnare @1,57.

Tennistipset - 24 September, 2015, 22:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!