Ramanathan har till skillnad från sin motståndare, Lukas Lacko, haft en fin säsong på touren. Kvartsfinaldags i Izmir & jag finner ett enormt spelvärde på över 19,5 gem i matchen.

Lukas Lacko upplever en av sina värsta år som spelare på touren. Det var inte länge sedan han var en etablerad spelare på ATP-touren som kontinuerligt spelade ATP-turneringar. I år har han spelat 14 matcher på ATP-touren & endast vunnit 2 av dessa. Dessa vinster har kommit emot Desein (rankad 181) samt Maximo Gonzalez (rankad 163). Han har 19-11 som matchfacit på Challenger-nivå, vilket inte är dugligt för en spelare av Lackos kaliber.

Ramanathan ser bättre ut än på länge. Han har sju raka vinster bakom ryggen & under turneringens gång har han besegrat Masur samt Ymer. Ramanathan har gjort det stabilt i år & 36 vinster samt 20 förluster i år. Spelet har klickat & framförallt är det servandet som vart utomordentligt bra.

Lacko är enormt överskattad vid detta möte. Han upplever ett av sina värsta år på touren medans motståndaren upplever ett av sina bästa år på touren. Linan på överspelet är enormt låg & därav synar jag över 19,5 gem @1,8 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip