Speltips Stoke - Bournemouth

SPORT

Fotboll

PUBLICERAD

25/09/2015 23:09

post-img

Stoke - Bournemouth

SPELSTOPP

26/09/2015 16:00

Speltips Stoke - Bournemouth

mr_england

mr_england

PUBLICERAD

25/09/2015 23:09

PUBLICERAD

25/09/2015 23:09

SPELSTOPP

26/09/2015 16:00

SPORT

Fotboll

post-img

Stoke - Bournemouth

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.62
Tips 1

Ett av årets absolut bästa spel och odds. Ta rygg eller var konstig!

Ett så här långt kraftigt underpresterande Stoke ställs mot nykomlingen Bournemouth som gjort det ok eller till och med lite bättre än förväntat. Men det är ju inte ovanligt att nykomlingar sprattlar till lite i början av säsongen innan verkligheten kommer ikapp dem.

Trots att Stoke ligger trea från slutet så tycker jag att allt talar för Stoke den här gången och att vi får 2.62 på Stoke hemma mot Bournemouth är ingenting annat än helt galet. Spelbolagen ger alltså ett hårdsatsande Stoke ca 38 procents chans att vinna hemma mot Bournemouth. Personligen ger jag Stoke nästan dubbla den här vinstchansen och då är det ju ett värdespel så att det sjunger om det!

I mina ögon är Stoke ett lag som garanterat kommer sluta topp 10 i Premier League. De har slutat nia de två senaste säsongerna och har en ännu starkare trupp den här säsongen med nyförvärv som Shaqiri, Affelay mm. Det skulle inte förvåna mig om de slutar så högt som på sjunde plats då säsongen summeras. Så bra trupp har Stoke. Allt har gått emot Stoke i säsongsinledningen och det kan ju inte vara för evigt så bara det är ett argument att spela på dem.

Stoke var lite bättre än Liverpool i premiären men åkte dit på ett långskott. I den andra matchen vände man ett underläge till oavgjort borta mot Tottenham och visade kapacitet. Man spelade sedan oavgjort borta mot Norwich i en jämn match och dominerade sedan stort hemma mot West Brom innan man fick två man utvisade. Trots det förlorade man bara med 1-0 och gick till och med för en kvittering på slutet med två man mindre. Man förlorade sedan borta mot Arsenal med 2-0 vilket inte är något att säga om. I den senaste matchen dominerade man stort hemma mot Leicester i första halvlek, ett lag som låg tvåa i PL inför den matchen, men tappade sedan till 2-2.

Det är obegripligt att Stoke bara har skrapat ihop tre poäng på de sex första omgångarna men då det stundtals sett väldigt bra ut spelmässigt är jag är helt övertygad om att det vänder den här gången. Shaqiri har verkligen sett vass ut och han och Arnautovic på varsin sida är två riktigt farliga vapen. Dessutom är Bojan tillbaka. Ett Stoke, desperat efter säsongens första vinst, och revanschsugna efter att ha tappat en 2-0 ledning senast tror jag kommer vara supertaggade här. Att de dessutom har hemmaplan och ett mycket bättre lag, trupp och skadeläge än Bournemouth gör ju inte saken sämre. Jag tror stenhårt på Stoke.

Jag har sett fem av Bournemouths sex inledande matcher och har bra koll på laget. Visst har de inlett ok med fröjdigt offensivt spel med Callum Wilson i spetsen och fått mycket positiv feedback på grund av det. Det är dock viktigt att tänka på att en nykomling som Bournemouth bedöms med en helt annan måttstock än många andra lag så det låter bättre än vad det är. Ibland då man läser i media kan man tro att Bournemouth leder Premier League men sanningen är att de tagit sju poäng på sex matcher. De började dock säsongen bra, det kan jag ge dem, men det har sett sämre och sämre ut vilket är viktigt att påpeka inför den här matchen och motståndarna är nu förvarnade. Man var direkt usla borta mot Norwich näst senast. Visserligen vann Bournemouth hemma mot Sunderland senast men det är ju ett lag som är helt under isen och i kris. Jag tror att Bournemouth kommer tappa ju längre säsongen går, något som vi redan sett bevis på, och de borde få mycket svårt på bortaplan mot ett supertaggat Stoke som jagar säsongens första Premier League-seger.

Vad gäller skadeläget saknar Stoke Shawcross och Wilson är tveksam till spel. I övrigt ser det bra ut för Stoke då man får tillbaka Adam och Diouf till den här matchen. Bournemouth saknar Elphick, Arter, Mings och Gradel.

Besök skadekollen.com för fullständig info gällande skador och avstängningar.

Spel: Stoke - Bournemouth 1 - odds 2.62 bet365

This is the stats tab
This is the post tip

Stoke - Bournemouth

SPELSTOPP

26/09/2015 16:00

Stoke - Bournemouth

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.62
Tips 1

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
mr_england -  26 Sep - 12:47
Nico: Jag hör den här kritiken ibland att jag bara rekar Stoke. Personligen tycker jag det inte är fel att hålla sig till ett lag man har koll på. Det borde ju göra att rekarna blir mer seriösa och initierade? Jag själv ser ju varje Stoke-match, följer allt som händer runt klubben mm. Oavsett vad man tycker om det här så har det blivit lite av en falsk myt som spridit sig bland vissa här. Kritiken blir konstig då jag gick igenom mina tidigare rekar, då bara 2 av mina 11 senaste rekar innan den här var på Stoke...

Kritiken blir ännu konstigare då ROI:n, resultaten, på mina Stoke-rekar varit väldigt bra. Jag antar att kritiken kommer ifrån människor som inte kan spel då jag ofta rekar Stoke till höga odds, det jag kallar värdespel. Det innebär att jag torskar ibland men i längden har det gått väldigt bra och betting handlar väl om att vinna pengar i längden? Inte att sätta flest antal rekar till låga odds även om det innebär att man förlorar i längden?

Vad gäller det konstruktiva så delar jag inte alls din uppfattning att lag som Everton, Southampton och Swansea är ljusår bättre än Stoke. Det var heller ingen uppfattning som spelbolagen delade inför säsongen.. Jag tror att Stoke kan vara före dessa lag då säsongen summeras. Vad är det som gör att Swansea och Southampton skulle vara ljusår bättre än Stoke? Skulle vara mycket intressant att få den infon!

Shawcross skada och att man tappade N'Zonzi är avbräck det håller jag med om. Men vilka lag tappar inte spelare eller har skador. Konstigt att döma ut Stoke pga det. Särskilt då man värvat flera spelare. Försäljningen av Begovic var ju planerad sedan flera år och Butland, snart Englands ordinarie landslagsmålvakt, är ju en väldigt bra ersättare så det ser jag inte som något problem överhuvudtaget.

Om man bara ska döma Shaqiri efter assist och mål så kommer han bli en usel värvning! De som kan fotboll tror jag dock inte ser det så...

Vi har helt enkelt helt olika uppfattning om Stoke. Jag tror att de är minst lika bra och kan vara bättre än Swansea, Everton och Southampton. Du tycker de är ljusår bakom. Säsongen kommer ge oss facit!

Lycka till på liret idag!
malisa -  26 Sep - 12:30
Har också påpekat tidigare att han verkar va inbiten Stoke supporter och de står även klart och tydligt i hans profil , så inget mer med detta.
Jag skulle också vilja att Bajen vinner varje fight när oddset är helt klart alldeles för högt för mina färgade ögon...

Poängen är att i dagens match ÄR FAKTISKT oddset alldeles för hög på Stokes vinst så rent spelmässigt är satsningen befogad enligt mig.

Själv kommer jag spika dom på tipset till 48 % och lira över 1.5 mål till otroliga 2.40 .

Avslutar med att berömma dig Nico för väldigt konstruktivt kommentar , flera såna från dom flesta andra skulle göra sidan mkt,mkt bättre.

Lycka till !
Nico -  26 Sep - 11:42
Har gillat mr_englands rekar tidigare, men dessa ständiga Stoke-rekar framstår ju allt mer som ett bisarrt konstprojekt. Hur ska man kunna ta en person på allvar som seriöst tror att Stoke kan sluta 7:a och "garanterat" kommer sluta topp 10? Utöver den vanliga topp 6 så är Southampton, Swansea och Everton ljusår bättre än Stoke och då finns det EN plats att slåss om för att sluta topp 10. Och där finns lag som West Ham, Palace mfl. och krigar.

För mig har Stokes säsongsstart varit väntad, för dom är i mina ögon Premier Leagues absolut mest överskattade lag. Den bild som mr_england målar upp av laget är verkligen förskönande. Hur kan man bortse från att Stoke saknar HELA sin centrallinje från ifjol, då Shawcross är skadad och Begovic/Nzonzi är sålda? Och den enda tillgängliga mittbacken till detta möte är Geoff Cameron? Bland de upphausade nyförvärven finns egentligen inte mycket att glädjas åt. Glenn Johnson som Liverpool-fansen hade betalat för att slippa? Afellay som inte gjort en enda bra prestation sedan han lämnade PSV? van Ginkel som gjorde 17 matcher för ett bedrövligt Milan ifjol? Joselu? Det mest meriterade namnet och den enda värvningen som faktiskt är värd namnet är ju Shaqiri och hans bidrag hittills har varit EN assistpoäng, en frispark till Mame Biram Diouf.


KoKo -  26 Sep - 00:00
Super rygg! Trodde aldrig på oddset men kollade och fick den till 2.55.

Kör stenhårt på denna.

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
handbollstoken

handbollstoken

19:00

23 Apr

Ystad-Önnered

Handboll - Handbollsligan

Önnered +3.5 mål

2.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

19:00

23 Apr

Degerfors - Helsingborg

Fotboll - Superettan

Över 2.5 & BLGM

2.34

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:30

23 Apr

Djurgården - Brynäs

Ishockey - Hockeyallsvenskan

2

1.93

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

23 Apr

Leicester - Southampton

Fotboll - Championship

BLGM + över 2,5 mål

1.72

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

23 Apr

Lazio - Juventus

Fotboll - Coppa Italia

Lazio +0.25

1.72

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

23 Apr

Arsenal - Chelsea

Fotboll - Premier League

BLGM & Ö2,5 mål

1.87

Idag
Live
Gio-R

Gio-R

02:30

24 Apr

Colo Colo - Alianza Lima

Fotboll - Copa Libertadores

Under 2.5 mål

1.81

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

03:30

24 Apr

Winnipeg - Colorado

Ishockey - NHL

2

2.50

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

24 Apr

Nishioka - Auger-Aliassime

Tennis - ATP Madrid

Auger-Aliassime -4,5

1.81

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

19:00

24 Apr

Ljugarbänken omgång 5

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

9.75

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

24 Apr

IFK Göteborg - Häcken

Fotboll - Allsvenskan

2 flest hörnor

2.60

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

24 Apr

BP - Sirius

Fotboll - Allsvenskan

Över 2.5 + Blgm

1.92

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

24 Apr

AIK - Värnamo

Fotboll - Allsvenskan

Värnamo över 3.5 hörnor

1.80

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

24 Apr

Everton - Liverpool

Fotboll - Premier League

2 & U4,5 mål

1.87

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

24 Apr

Atalanta - Fiorentina

Fotboll - Coppa Italia

BLGM

1.74

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Västerås - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

1

2.30

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

19:00

25 Apr

Lelles Fantasytips - omg 5

Fotboll - Allsvenskan

Dubbelkombo

4.03

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Djurgården - Malmö

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.92

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

18:00

23 Apr

Powerplay Tips 23/4 Fotboll
324 kr
Leboff

Leboff

19:30

23 Apr

V64 Tips Bergsåker 23/4 Trav
672 kr
Leboff

Leboff

20:55

23 Apr

DD Tips Bergsåker 23/4 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Apr

Europatipset Tips 24/4 Fotboll
5184 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

18:00

23 Apr

Powerplay Tips 23/4

Fotboll

324 kr

Leboff

Leboff

19:30

23 Apr

V64 Tips Bergsåker 23/4

Trav

672 kr

Leboff

Leboff

20:55

23 Apr

DD Tips Bergsåker 23/4

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Apr

Europatipset Tips 24/4

Fotboll

5184 kr