Speltips

Speltips Leicester - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-26 16:00 Spela här

Speltips Leicester - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.67 Speltips: Ö2,5 mål
2015-09-26 16:00 Leicester - Arsenal Ö2,5 mål 1.67 Polsater

Över 2,5 mellan Leicester och Arsenal spelas.

Arsenal är utan avstängde Paulista och defensiva mittfältaren Couqelin. Tänkbart lag:

Cech
Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal
Cazorla, Flamini
Ramsey, Özil, Sanchez
Walcott

Tänkbart lag Leicester:
Schmeichel
Laet, Morgan, Huth, Schlupp
Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton
Vardy, Okazaki

Obesegrade Leicester har klivit över 2,5 i 4/6 hittills
Arsenal har gått ö2,5 endast 1/5.

Här tror jag dock båda lagen har stora möjligheter att näta. Leicester under Ranieri har visat sig vara ett väldigt bra offensivt lag. Gjort mest mål i ligan tillsammans med West Ham. Mahrez, Vardy, Okazaki m.fl är vassa offensiva kort.

Arsenal har visserligen hållit nollan i 3/6 ligamatcher. Men Liverpool borde gjort MINST ett på Emirates sett till lägena och borta mot Newcastle fick hemmalaget ett tidigt rött. Stokematchen är väl den som varit mest stabil, men The Potters var skadeskjutna när de kom till Emirates. Hursomhelst är jag inte övertygad om Arsenals defensiv. Ibland är det stabilt och tryggt, ibland sker rena juniormisstag.

Offensivt vet vi att Arsenal har en del bra spelare. Giroud får mycket skit men han lär ändå skrapa ihop runt 15 mål per säsong tack vare att han gör mål mot de sämre lagen. Walcott har sin snabbhet som då och då sätter honom i lägen där han gör mål. Sanchez är alltid nyttig med sitt slit och sin utmaningsförmåga. Ramsey blixtrar till då och då. Ibland hittar till och med Özil rätt. Faktum är att offensiven trots allt sett rätt så okej ut för det mesta.

Mot ett Leicester som släppt in mål i varje ligamatch såhär långt borde dessa spelare klara av att göra mål. Normalt går ju Arsenal för att göra tvåan då också, snarare än att luta sig tillbaka och spela av matchen. Finns en del bra kontringsspelare.

Hemmalaget har dessutom visat gång på gång att de är starka nog att äta sig in i matcher trots underläge, så inför hemmafansen lär de knappast ge upp om de skulle hamna i underläge.

2-2?

@nokkan21

Polsater - 26 September, 2015, 10:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Indigo - 2015-09-26 12:58:11

blgm är ju dock samma odds, känns mer spelbart?