Speltips

Speltips West Ham–Norwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-26 16:00 Spela här

Speltips West Ham–Norwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.30 Speltips: 1
2015-09-26 16:00 West Ham–Norwich 1 2.30 RalleArvid

Dags att börja vinna de förväntade matcherna nu. Det kan inte bara vara jag som har kritiserat Slaven och rynkat på pannan och himlat med ögonen och sagt ”vad var det jag sa” efter varje skrällvinst borta mot tungt motstånd som Man City, Arsenal och Liverpool. Jag försöker inte skryta här utan tillägger med emfas att jag även på samma sätt rynkat lika mycket på pannan och himlat ännu större med ögongen och sagt ”vad var det jag sa” ännu tydligare efter varje poängtapp och förlust mot sämre motstånd på hemmaplan.

Sam Allyrdyce gav West ham det föreningen behövde under många år. Nu behöver föreningen sälja säsongsplåtar till första säsongen på OS och Slaven gör publiken nöjda oavsett om West Ham vinner eller inte. Med det sagt så är han själv givetvis smartare än alla de säsongskortsinnehavare som hyllar honom. Han är väl medveten om att det inte är eftersträvansvärt eller ens hållbart att skrälla på bortaplan om inte grundtryggheten och den betydande delen av lagets poäng kommer plockas på hemmaplan mot sämre motstånd, mot konkurrenter på den lägre halvan av tabellen.

Därför var Newscastle-segern hemmamed 2–0 betydligt viktigare än 2-0 borta mot Arsenal, 3–0 borta mot Liverpool och 2–1 mot City. Nu är det dags att gå ut och kavla upp ärmarna som Mark Noble och se till att lösa uppgifter med solitt försvarsspel och bevakade ledningar mot krigande motståndare som gör vad som helst för en hörnkvittering i 86:e efter att ha spelat på kontring hela matchen.

Norwich har inlett säsongen starkt men jag skulle vilja påstå att lagets 3–0förlust mot Saints är mer talande för lagets kapacitet än att man ska låta sig imponeras av 1–1 mot Liverpool då vi alla vet i vilket utsatt och patetiskt underpresterande läge den klubben befinner sig i.

West Ham har det traditionellt sett enkelt för Norwich och i det flyt som Slaven fått och framförallt med den utväxling han fått på spelare som faktiskt har internationell standard skulle jag bli mycket förvånad om det inte blir tre poäng idag. West Ham har lärt sig läxan efter två nederlag. Kom ihåg att mycket var nytt i böran av säsongen med ny tränare, nya spelare, nytt spelsystem och för första gången ute i Europa och snurrade. Idag ska man ha kommit in tillräckligt mycket i rollerna och omständigheterna för att inte kunna skylla på något alls och då ska det helt enkelt vara tre poäng.

Nota bene att Matt Jarvis inte får spela mot West Ham. Dessutom är Hooper skadad. I west Ham saknas Valencia och Song som hade varit den som hade huggt på startplats men egentligen kan jag inte säga att någon i dagsläget från West Hams starkaste elva är borta från spel.

2.30 är fantastiskt, hörni.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 26 September, 2015, 10:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2015-09-26 14:02:09

De verkar som alla som håller på sina lag ( Stoke,West Ham , säker nån till ) tror stenhårt på sina favo gubbar idag.

Om jag inte minns fel så torskade dom mot Bor & Leic hemma innan dom slog helt patetiska skattorna sist.

Vi är nog överens att de är två olika världar att parkera bussen på bortaplan kontra försöka spela boll inför hemmafansen.
Norwich ska verkligen inte underskattas , verkar va kompakt gäng av resultater att döma.

Denna ettan rör vi inte.

Lycka till med liret !!