Speltips

Speltips Glömminge-Kalmar AIK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-27 14:00 Spela här

Speltips Glömminge-Kalmar AIK
Land: Sverige Liga: Div 3 SÖ Götaland
Odds: 2.10 Speltips: 1
2015-09-27 14:00 Glömminge-Kalmar AIK 1 2.10 RalleArvid

Ödesmatch på Lunden. Några mil från Kalmar. För några dagar sedan var det en liknande match på andra sidan bron. Liknande förutsättningar, jag rekade Kalmar att vinna över Halmstad och ta ett stort steg närmare säkrat kontrakt. Idag hoppas jag ha samma lycka då jag tror på en ny hemmaseger och nya steg mot säkrat kontrakt för Glömminge.

Kalmar AIK har inte mönstrat samma startelva en enda gång under hela säsongen och häromsistens var tillochmed Peter Makin, lagets underbara men långt ifrån matchfitta tränare uppsatt på bänken för det är sådant manfall i klubben.

Kalmar AIK vann derbyt senast på Fredriksskans men det här kommer bli en match av en helt annan karaktär. Inte mycket ytor alls kommer ges för Kalmar AIK:s bolltrillande och tekniska spetsspelare att manövrera ut Glömminges kompakta och storvuxna lag. Det här kommer, som alltid på Lunden, bli en riktigt krigande historia där störst hjärta och hårdast närkamper vinner. Inte många kommer och grisar ner hemmalaget i skorna där och om inte Nybro klarade av det, seriens överlägset bästa lag som manövrerat ut lag efter lag på den undre halvan som om det vore ett lättare träningspass, som vann borta mot Kalmar AIK med 6-0 häromsistens. Ja, om inte ens Nybro klarade av att vinna över Glömminge utan fick nöja sig med ett frustrerande kryss, så tror jag faktiskt inte Kalmar AIK kommer vara tillräckligt starka för att greja poäng här idag.

Vinnaren tar allt, ett kryss gör att båda lagen är förlorare. Det kommer bli jobbigt, trångt och grisigt. Det kommer fortsättas firas skördefest och även det faktum att Glömminge spelar division 3 nästa säsong efter matchen.

2.10 för raka ettan är spelbart hos Unibet och bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 27 September, 2015, 11:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!