Speltips

Speltips Örebro–Kalmar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-28 19:00 Spela här

Speltips Örebro–Kalmar
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.85 Speltips: 1
2015-09-28 19:00 Örebro–Kalmar 1 1.85 RalleArvid

Ja, egentligen skulle den här reken kommit för många dagar sedan, men var tvungen att skriva lite annat då. En dag i taget och så vidare. Invänta de senaste nyheterna. Men i princip vad som än händer så kan jag inte se något annat än en etta här och därför lassade jag in redan i fredags. Jag ser nu att oddset sjunkit markant men tycker fortfarande att spelvärdet är stort gällandes hemmaseger.

Örebro har fyra raka segrar, har fem segrar och en oavgjord på sex matcher, har nyförvärv som briljerar och har en homogen grupp som alla tror på sin tränare och på vägen framåt. Ja, egentligen är Örebro exakt där man trodde de skulle vara vid det här laget. Jag är varken överraskad eller häpen över att reaktionen och de uppradade segrarna har kommit nu, var inte speciellt orolig för lagets skull ens i somras, bara förvånad över att vändningen inte kom tidigare.

Kalmar tog den där livsviktiga segern som jag förutsåg senast mot Halmstad. Det betydde mycket, för att inte säga allt. Nu kommer laget klara sitt kontrakt men man kommer inte göra det för att man är för bra för att åka ut, man kommer göra det för att det finns tre lag som är sämre än dem - Örebro är dock inte ett av dem. Lägg till Kalmars bedrövliga form, stämningen i truppen och de ofantligt tunga skadorna på bärande spelare att laget har extremt svårt på konstgräs.

Vidare är det stora frågetecken kring Kalmar FF:s defensiv då Nilsson och Öhman är osäkra för spel och Djordevic är avstängd. Dessutom tog Rasmus Elm ut sig för mycket i matchen mot Halmstad och kommer därför inte kunna starta matchen mot Örebro. Saknas gör alltså Rasmus Elm, Marcus Nilsson, Djordevic, David Elm och Jonathan Ring och detta är bara en del av spelarna på skadelistan. internet tar slut om man räknar upp allihopa.

Så kort får det bli. Så jobbigt kommer Kalmar få det. Tyvärr då jag inte tror det blir speciellt mycket att skriva hem om från Behån Arena, och skriva hem om det är precis vad jag ska göra då jag är på plats för tidningens räkning.

Lycka till nu lads så ses vi där.

Ettan spelas till 1.85 hos bet365 .com

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 28 September, 2015, 00:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!