Challenger Orleans i Frankrike och det är två fransmän som tar sig an varandra i turneringens första omgång, Kenny De Schepper emot David Guez.

David Guez har haft ett riktigt fint år på challenger och futuretouren där han har ett matchfacit på 37 vinster och 18 förluster på hardcourt. Han har under året besegrat spelare som Bachinger, Marchenko, Authom, Andrej Martin, Gombos, Pouille och Przysiezny. Med andra ord inga dåliga spelare han besegrat.
Observera då att Guez även har 3:1 h2h emot Schepper.

Kenny De Schepper val av underlag har förvånat mig detta år. Han har nämligen spelat mer på grus än hardcourt. Den 203cm långe fransmannen har en bra serve men blir det spel om boll är han riktigt dålig. Får man honom i rörelse på dessa snabba underlag hinner han inte med. Hans enhandbackhand är dessutom väldigt dålig så den kommer nog Guez sikta in sig på ordentligt. Schepper har ett matchfacit på 12 vinster och 10 förluster på hardcourt detta år. Senast han spelade på hardcourt var förra veckan och då var han verkligen riktigt dålig i motståndarens serve.


Med detta sagt ligger värdet verkligen på Guez. Han har även 3:1 h2h emot Schepper och nu är Guez dessutom i väldigt bra form.

2.50 är alldeles för bra och det hugger vi.

EDITERAD 2015-09-29 13.29:03

This is the stats tab
This is the post tip