Speltips

Speltips Lyon - Valencia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-09-29 20:45 Spela här

Speltips Lyon - Valencia
Land: Frankrike Liga: Champions League
Odds: 2.80 Speltips: 2
2015-09-29 20:45 Lyon - Valencia 2 2.80 master

Två lag som har underpresterat hittills, både i inhemska ligan och CL, ställs mot varandra. Tre poäng som gäller för båda lagen, annars kvarstår man i samma sits. Hur är förutsättningarna då?

Lyon har tappat en hel del sedan förra säsongen, jag tror verkligen inte att man gör en lika bra säsong som förra. Dessutom är fjolårets skyttekung Lacazette helt under isen, vilket kanske spelar stor roll till varför det gått så knackigt under inledningen av säsongen. Men sedan har man som sagt tappat spelare och har en relativt lång skadelista som ställer till det för laget.

Till detta möte har man tre ganska nya skador, på 3/4 tänkbara startspelare i backlinjen. Bedimo, Mbiwa och Rafael.
Sedan några veckor tillbaka saknas även duktige Fekir som hade gjort fyra mål på lika många matcher innan han ådrog sig en tung skada.
Sedan tidigare saknas viktiga mittfältarna Fofana och Grenier, som har missat hela inledningen av säsongen(kan definitivt också bero på den dåliga starten).
Det är en hel del som alltså är borta från spel, majoriteten är startspelare, vilket gör det svårt för Lyon.

Laget kommer från en katastrofal insats mot Bordeaux där man förlorade med 3-1. Man hade 3-0 i baken redan efter 45 min... Säger väl allt om lagets defensiv i nuläget...

Valencia då? Nej, de har heller inte inlett så pass bra som säkert många förväntade sig.
Men det kanske också bero på alla skador man har haft under hela säsongsinledningen. Det ser dock bättre ut till detta möte då det är bara vänsterbacken Gaya, Gomes och målvakten Alves som saknas. Förra matchen och på senare tid har man saknat uppemot 6-8 spelare hela tiden. Inga jätteavbräck detta, Orban tar platsen till vänster i backlinjen. Gomes har inte varit särskilt bra hittills och bör ersättas av duktige Bakkali. Diego Alves har missat hela säsongen. Andremålvakten Ryan har också varit skadad, men är alltså skadefri nu och bör ta platsen mellan stolparna istället för en ganska oprövad Jamue som stått på senare tid.

Laget kommer från en viktig 1-0 seger över Granada. Spelet såg inte jättebra ut, men steg i rätt riktning med tre poäng. Självförtroendet en aning bättre och flera spelare tillbaka nu som man saknade i den matchen.

I CL förlorade Valencia överraskande mötet hemma mot Zenit där Hulk verkligen hade sin dag på jobbet med två vackra mål. 2-3 förlust. Inte godkänt, därmed måste laget göra en bättre insats denna gång för att kunna vara med på allvar.

Lyon var inte mycket bättre då man bara fick 1-1 borta mot Gent trots en man mer stora delar av matchen.

Så som förutsättningarna lyder så tycker jag att i princip allt talar för Valencia. Skadeläget, formen(?), och ett bättre lag i grunden.
Det enda som kanske talar för Lyon är väl hemmaplan, vilket gynnar vilket lag som helst.
Men jag tror som sagt att Lyon får väldigt svårt ikväll med tanke på alla avbräck man tampas med för tillfället.

Och när vi får 2,80 på Valencia - Ja, då finns det ingen tvekan....

Mitt spel: Valencia @ 2.80 - bet365

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master

master - 29 September, 2015, 09:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jardel9 - 2015-09-29 15:42:01

GRYM REK, SJÄLVKLART RYGG!!!!
Den här ska bara sitta! Mer info har vi här: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2016/matches/round=2000634/match=2015687/prematch/preview/index.html

Cash-Is-King - 2015-09-29 12:47:07

Rygg👊

Jonas O. - 2015-09-29 11:18:58

Bra rek- rygg.