Speltips Struff - Dodig

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-09-30 19:30
Land: Frankrike
Liga: CH Orleans
Odds: 2,30
Speltips: Struff
Spela på Speltips Struff - Dodig
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Struff
Frågar du mig så har Jan Lennard Struff mycket goda möjligheter att slå Ivan Dodig i Challengern i Orleans.

Båda spelarna är väldigt formstarka och trivs inomhus, men just extremt snabba underlag på Challengertouren, det passar Struff ruskigt bra. Det är helt enkelt då han är som allra bäst.

Struff har en bättre serve och är lite aggressivare än Dodig. Han har ett lite tyngre grundspel som gör att han pangar in winners så fort han får läge. Sen vet jag inte hur stabil Dodig faktiskt är just nu. Han vann en ganska svag Challenger på hardcourt för ett par veckor sedan, men där tappade han set i 4 av 5 matcher och mötte ganska svaga hardcourtspelare där ingen var rankad innanför topp 100.

Lägg där till att han tappade set i första omgången mot spansk grusjunior som rankas runt 400 i första omgången... nja, visst, han hittar sätt att vinna, men man ska veta att det är ruskigt svårt att få hål på Struff på det här underlaget.

Struff ja, han vann sin öppningsmatch väldigt kontrollerat mot en småfarlig talang. Han vann över 90% av sina förstaservar och Dodig vann alltså 65% av sina förstaservar mot en betydligt sämre spelare.

Det känns helt enkelt som att Struff är hetare och att det här hans hemmaborg. Genom åren har han varit riktigt bra under hösten och särskilt inomhus.

Finns till 2,30 hos NordicBet och det måste vi ju prova.
Spela på Struff - Dodig hos Nordicbet
Poldan - 30 September 2015 - 10:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: