Speltips: UFC:192 Daniel cormier vs Alexander gustafsson

Sport: Boxning
Spelstopp: 2015-10-04 04:00
Land: USA
Liga: UFC
Odds: 2:40
Tips: Daniel Cormier via avslut
UFC 192. Daniel Cormer vs Alexander gustafsson.

Daniel cormier (CHAMPION) vinnare genom avbruten match (TKO,Sub, DQ) Odds: 2.40

Alex ska inte ha en chans mot en av världens bästa fighters. Cormiers brottning är förmodligen den bästa i hela UFC och hans stående är väldigt underskattat. Kollar man även på vilka dom tidigare mött i buren så har Cormier utan tvekan mött det tuffare motståndet, främst för han tävlat i en viktklass högre en den de nu tävlar i.

Daniel Cormier (CHAMPION) 16 vinster - 1 förlust. Vinster över bland annat:

Josh Barnett (6) Heavy Weight.
Antonio "bigfoot" Silva (11) HW
Frank Mir (10) HW
Roy Nelson (12) HW
Patrick Cumming (9) LHW
Dan Henderson (12) MW
Anthony Johnson (1) LHW

Alexander Gustafsson (2) har bara två rankade vinster över:

Mauricio Rua (7) LHW
Jimi Manuwa (8) LHW

Daniel cormier har bara förlorat över världens bästa fighter som är Jon Jones, som även Alex förlorade emot.

Alex kommer senast från en TKO förlust mot nummer 1 rankade Anthony Johnson som Daniel ströp ut i rond 3.

Ser ingen chans alls i att Alex klarar sig 25minuter eller att han vinner. Jag kommer gå all in på denna precis som jag gjorde senast när alex förlora och jag lika lätt prickade TKO förlust. Denna gången säkrar jag lite då DC kan avsluta vart som helst.

Lycka till vid rygg!


  UFC:192 Daniel cormier vs Alexander gustafsson
Spela på Speltips UFC:192 Daniel cormier vs Alexander gustafsson
Redgrind - 29 September 2015 - 17:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2015-10-03 14:57

ser man vad dom har mött ska ju cormier bara vinna detta, henderson mir och big foot silva är ju tunga vinster. men det är klart alla kan få in ett knockout slag som han säger i rocky balboa puncer allways got a chance

Redgrind - 2015-10-02 23:54

Ska man prata om vilka dom tränar med blir det ju ett skämt. Alex har åkt över ca 1-2 per år till usa och Alliance. Jag tycker alex borde flytta till staterna om han ska bli bäst i världen. Allstar har tyvärr inte bra nog fighters. Visst Sverige har bra brottare, men ingen av dom är ju MMA-brottare, det är en helt annan sak.

Sen nu vill jag snacka om weigh-ins. FYFAN vad grym DC såg ut mot hans senaste matcher, måste vart en riktigt smooth viktnedgång. Jag tror och hoppas på att vi får se en gråtande Alex imorn igen. #teamdc

hateuall - 2015-10-02 14:26

Redgrind.. Du gör din egen rek till pajkastning.
"Ni som tror på Alex, hur tror ni att han vinner? Ska han springa runt som en pajas, jabba och dra nån fjutig uppercut som mot Jones?"

Först och främst, fightas Alex som han gjorde mot Jones då krossar han DC, får inte DC ner Alex kommer Alex boxa DC sönder och samman, DC´s gameplan består som vi alla vet av 2 moment. Trycka upp motståndaren mot buren i clinch, och lägga all vikt och press där och grinda och sedan Takedowns, väl på marken är det samma taktik, press och utnötning som gäller, Alex klarade clinchen bra mot Jones, blev nedtagen 1 gång av vad som sägs världens bäste MMA brottare.
Ingen säger att Alex kommer slå ut DC, klarar lex av att cirkulera, jabba, 1-2 kombos, undvika takedowns kommer han köra slut på DC på 3 ronder. en trött DC kan inte använda sin högintensiva taktik. ganska basic.

"Sen har alex bara mött en wrestler och vi såg ju hur de gick." - Han mötte Phil Davies 2010, en av divisionens bättre wrestlers, har sedan dess, 5år, tränat MED Davies och dom är numera vänner.

som sagt, reken har blivit till pajkastning, folk som läser den får ju ingen bra fakta :(

Redgrind - 2015-10-01 23:22

Jag kommer även testa ett litet bet på DC via SUB R2 till 17x. Tror Alex håller sig tills R2, men att cormiers brottning blir för mycket och det slutar med ett RNC precis som matchen han hade mot AJ.

Freeway - 2015-10-01 20:47

jag ser det som att det är större chans att alex vinner än att DC går därifrån på TKO, jag hoppas att han cirkulerar och vågar gå in i clinch med DC och langar knän, alla AJ´s förluser är mot brottare så det var inte förvånande då alla vet att rumble är stark ståendes svag på backen, du räknar upp fighters vars karriärer sedan länge är förbi, han slog en bigfoot utan trt, en nelson som efter sin viktergång inte alls ser bra ut o0ch det är stor skillnad i cardio sinsemellan , josh barnett är bara ett namn sedan ett par år tillbaka , du förlitar dig på gamla referenser, se då hur många vinster DC har på tko så inser du att ditt spel är en 30/70 som bäst till ett svagt odds,

rachen på alex och hans TD försvar får mig att tro att det är möjligt med vinst

jag gillar dc men om vi ska analysera matchen utan känslor för fajterserna och se till pengarna man kan göra, är och förblir alex ett bättre spel, riskfyllt javisst men risken kontra utdelningen är bättre. eller att matchen slutar på tko åt ngt håll till 2.65 @

ska man spela safe är det ronder som är spelen.

Redgrind - 2015-10-01 16:36

Ni som tror på Alex, hur tror ni att han vinner? Ska han springa runt som en pajas, jabba och dra nån fjutig uppercut som mot Jones? Om inte ens AJ, josh barnett, roy nelson, Bigfoot kan slå ut honom hur fan ska då Alex göra de? DC kommer hålla presure hela matchen och jaga Alex. Sen har alex bara mött en wrestler och vi såg ju hur de gick.

Konstgjord - 2015-09-30 20:53

Ingen chans ALLS att Alexander vinner? Men snälla nån, ge dig. Gör om, gör rätt.

Freeway - 2015-09-30 18:11

skall tilläggas att utan brottningen är DC en ytterst medioker striker där alex alla dagar i veckan har övertaget. jag tycker att det är på tok för lågt odds för att ens tänka på detta spel, önskar dig ej lycka till då jag kommer gå imot dig :)

Freeway - 2015-09-30 18:09

Först och främst DC kommer INTE avsluta Alex, han har inte den kraften i slagen utan han har sin styrka i sin brottning som är vida känt. DC som du ser av hateuall´s inlägg har glidit på en räkmacka genom divisionen med allt snack om OS och att han var champ i strikeforce som har betydligt lägre klass på fighters än vad UFC har, hans rekord skulle inte se ut som det gör nu om det varit i UFC men divisionen är tunn just nu . 2 legitima vinster är AJ självklart men det var inte helt oväntat om man ser till vad han förlorat tidigare imot ,och en frank mir i en riktig form svacka, resten är lätta givna matcher.

DC är en duktig brottare men överhajpad i mitt tycke, hela hans strategi bygger på att få ner motståndaren och låta denne bära hans vikt tills han tröttat ut dom , ej underhållande... DC fick inte ner JJ alex fick ner JJ men JJ fick inte ner Alex som är värt att tänka på.

jag kan få äta mina ord på söndag men jag tror inte det, spar pengarna och lägg dom på ett vettigare spel.

Hateuall bra skrivet, skall även tilläggas att DC har en knäskada som han underhåller. alex ser ut att vara i ruskigt bra form , kommer bli väldigt spännande detta !!!!

AND THE NEW .... ;)

hateuall - 2015-09-30 15:48

Säger inte emot vad du skriver, Cormier är absolut toppklass. Båda har mött Bones och gör vi lite mma-math så gjorde ju Alex en klart bättre match än Cormier där men.
Tänkte bara kompletera lite vilka Cormier mött för dom som inte vet.
Josh Barnett (6) Heavy Weight. - Bra Vinst, inget att säga om där.

Antonio "bigfoot" Silva (11) HW - 3-5-1 sedan mötet med Cormier, helt utan haka, blivit stoppad i alla 5 förlusterna.

Frank Mir (10) HW - 2-5 senaste 7, 2-4 sedan mötet med Cormier, slut.

Roy Nelson (12) HW - 1-5 senaste 6, 1-4 sedan mötet med Cormier. slut

Patrick Cumming (9) LHW 4-2 senaste 6, 4-1 sedan mötet med Cormier, var dock total noob inför den fighten, för er som har koll, Baristakille glider in i UFC och möter Daniel pga en påhittad "konflikt"

Dan Henderson (12) MW - 2-5 senaste 7, en total missmatch mot Cormier...totalt utklassad som de senaste åren, har bara sin H-Bomb kvar och den landar tyvärr, sällan.

Anthony Johnson (1) LHW - Bra seger, tog några bomber från Johnson, som Alex inte klarade. Wrestlers är ingen bra matchup för Johnson dock. Vi visste på förväg att Anthonys chans var en KO punch.


Säger inte att Alex kommer vinna, vill bara upplysa om vilka motståndare Cormier mött på sin väg till toppen.
Kan Alex undvika allt för många TD´s och klara sig hyffsat i Clinch, vem vet?? Undviker han dessa moment kommer han boxa sönder Cormier totalt.
Blir en kanonfight, GO ALEX!!!!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Yekaterinburg - Dinamo Riga
Ishockey - KHL - 1 hcp -1,5
2.00
16:30  Almaz - Kapitan
Ishockey - MHL - 1 hcp -1,5
1.85
19:00  Randers - Sönderjyske
Fotboll - Superligan - Under 2,5
1.90
19:00  MODO - Pantern
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 1
2.60
19:00  AIK - Leksand
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 1
2.35
19:30  Eisbären Berlin - Dusseldorf
Ishockey - DEL - 1 asian hcp -1
1.79
21:00  West Ham - Leicester
Fotboll - Premier League - WH över 1,5 kort
1.70
21:00  Celta Vigo - Leganes
Fotboll - La Liga - 1
1.95
21:00  West Ham - Leicester
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp 0
1.89
23:00  Washington - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 1 money line
2.02
16:00  Tottenham - West Bromwich
Fotboll - Premier League - 1 och hålla nollan
1.82
18:30  Betis - Girona
Fotboll - La Liga - X2
1.85
13:00  IBK Dalen v Hagunda IF
Innebandy - Allsvenskan Norra - Under 11,5 mål
1.91

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming