Oddset på Struvay (3,25) är för högt, på tok för högt. Att det skiljer cirka 200 rankingplatser spelarna emellan är helt irrelevant i detta skede, då Souza är inne i en total formsvacka medans det är helt omvänt för Struvay.

Souza har 15 vinster samt 29 förluster under 2015. Souza har, hör och häpna, 2 vinster & 14 förluster på de senaste 16 matcherna. Självförtroendet är nere på noll & spelet har man mer att begära av. Att Souza i sina bästa dagar är en topp 100 spelare är det ingen snack om, dock var det länge sedan han visade prov på det. Framförallt är det backhandsidan som producerat allt för många enkla misstag, vilket Struvay är påläst om inför mötet.

Struvay har, tillskillnad från Souza, 13 vinster & 3 förluster på de senaste 16 matcherna. I detta, är det inkluderat 2 titlar. Att dessa titlar kommit på hemmaplan (Colombia) försämrar inte hans aktier inför detta mötet. Det visar bara prov på att han trivs som fisken i vattnet på hemmaplan. Struvay har inte spelat allt för många matcher under 2015, men har redan hunnit tagit stormkliv på rankingen & kommer garanterat att avancera med tiden.

Jag kan konstatera att Souza är långt ifrån sin toppform & Struvay är i toppform. Oddset är missvisande & därav synas Struvay som matchvinnare @3,25 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip